Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Irány a bárka! (2015)

Ooops! Noah is Gone...
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
8
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Új megvilágításba helyezi Noé bárkája történetét, mellyel szerintem segítheti egy mai kisgyerek egészséges lelki fejlődését, persze nem minden, ha megnéz néhány tanulságos mesét.

 
dulkap   2017. 02. 17.

Aranyos kis gyerekmese, néhány jópofa utalással az idősebb nézők számára. Felnőtt fejjel kicsit bárgyú időnként, de szerethető és technikailag is igényesen van megalkotva.


 
Lonka   2017. 07. 31.

Tanulságos gyerekmese, de felnőttként annyira nem jött be. Elég csúnyácska és felismerhetetlen volt egy-két állat faj. Az alapsztori ismert a Bibliából sok újat nem tettek hozzá.

 
időjós   2017. 02. 24.

Ami tetszett a filmben az az animáció volt. A képi világa teljesen egyben van, a karakterek nagyon klasszak. Viszont volt benne elég sok logikai bukfenc, nem vetettem hanyatt magam.

 
gubimari   2016. 12. 02.

Aranyis kis történet, mese a bibliai alak, Noé történetéből. A filmbéli karakterek, főként az állatok kidolgozása nagyon jó volt. Minden korosztály számára ajánlott a megtekintése, mindenkinek tetszeni fog.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.