Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
77
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

legújabb vélemény

Nagyon szívetmelengető mese, aranyos benne a fehér farkas, aki kezdetben vigyázz a főhősre, amíg az nem éri el a hozzá fűzött reményeket. Az animációja is nagyon szép.

 
Lost Silver Book   2016. 10. 03.

A halálos szúnyogok! :D Nagyon jó! XD Tele van eredeti ötlettel a mese. Kimondottan egyedi darab a szó jó és rossz értelmében is. Nem tudom eldönteni, hogy nagyon gagyi a mese vagy zseniális. Az alacsony költségvetés meglátszik a karaktereken, de nem olyan nagy probléma ez. A Gladiátorok gyöngye sem volt egy nagy költségvetésű mese és mégis ehető lett a gyerekeknek. Inkább a sztorija érdekes. Ez nem az a fajta mese, aminek a végét egy-könnyen kitalálhatná a szülő. Vannak benne meglepetések.


 
Freenet   2015. 12. 31.

Fantasztikus film :D Az egyediségét emelném ki elsősorban, mert van benne igazi, kreatív történet, nemcsak a látványvilága lenyűgöző. Ajánlom kicsiknek és nagyoknak!

 
EDUARD98   2016. 04. 23.

Kimondottan vicces mese lett, gyerekeim nagyon élvezték, úgyhogy családi programnak bátran ajánlom.

 
Phalanx   2015. 12. 24.

Nem fogja megváltani a világot, és biztos lesz, akikben a nem túl erős látványa (alacsony büdzsé) visszatetszést fog kiváltani, de egyébkén egy teljesen korrekt, és szerethető film lett. Senkit nem fogok lebeszélni róla, hogy megnézze.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.