Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
29
Képek
3
Videók
A fiú és a szörnyeteg
 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

legújabb vélemény

Nem szeretem ezeket a hasonló harcművészetes meséket sem filmeket általában de ez egész tűrhető anime jellegű mese lett. Persze ebben is van csomó unalmas harcjelenet de a fantáziavilága miatt még így is érdekes volt.

 
Deku   2017. 12. 24.

Hatalmasat csalódtam mert én bőven arra számoltam, hogy ez majd kirúg a hámból és oda teszi magát. Ehelyett jöttek ezzel az egyszerű, semmilyen sztorival meg pár kis karakterrel és ennyivel le lett tudva.


 
irongozu   2016. 04. 15.

Őszinte dicséret illeti a rendezőt, amiért ezt a sablonosnak tűnő storyt és üzenetet úgy képes tálalni, hogy az minden korosztály számára abszolút lekötő és szórakoztató tud lenni, ez pedig főleg annak köszönhető, hogy minden tekintetben remek arányé... több»

 
Megamovie   2016. 02. 09.

A film egy fiúról szól akit egy nap kiválaszt egy medveszerű párhuzamos világból érkezett harcos és tanítványául fogadja. Egy nap amikor a fiú betölti a 17 életévét, rátalál a titokzatos átjáróra amelynek köszönhetően átkerült mestere világába. Enn... több»

 
bizsuzsi@citromail.hu   2016. 01. 11.

Őszintén szólva nem igazán jött be a film, sem a karakterek nem tetszettek, sem a sztori. Sokkal jobb animációs filmek vannak és aranyosabbak. Nem tetszett.

 
piggybanco   2017. 05. 31.

Ez a film sokkal többről szól, annál hogy szórakoztassa a gyerekeket. Nagyon komoly mondanivalójával sikeresen nyitja meg minden nézője elméjét a jó irány és a felvilágosodás felé. A film végekor legelőször teljesen rezignált lettem és sírtam, majd e... több»

 
Aibonn28   2019. 02. 03.

Nem a legjobb! nem mondom, hogy nézhetetlen! Ha valakinek kell a listájába, nyugodtan nézze meg!

 
Története és üzenete nem a legeredetibb, de megvalósításában van annyi bájos különcség és szív, hogy az mindenképp hatásos legyen. több»
 
Az idő fölött járó lány, a Nyári háborúk és a Farkasgyermek rendezője az egyik legígéretesebb animátor napjainkban – ezért előszeretettel is hasonlítgatják Hayao Miyazakihoz és a többi nagy japán alkotóhoz. Mamoru Hosoda új filmjének középpontjában az apa-fiú kapcsolat, az értékek evolválódása és a magány áll. több»
 
A The Boy and the Beast története nem csak izgalmas és drámai, nem csupán szívbemarkoló és tanulságos, hanem ügyesen bemutat olyan általános jelenségeket, a felnőtté válással kapcsolatos mindennapi problémákat, melyek támpontot adhatnak nekünk a tinédzserek megértéséhez, illetve nekik önmaguk megismeréséhez is. több»