Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
29
Képek
3
Videók
A fiú és a szörnyeteg
 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

legújabb vélemény

Nem szeretem ezeket a hasonló harcművészetes meséket sem filmeket általában de ez egész tűrhető anime jellegű mese lett. Persze ebben is van csomó unalmas harcjelenet de a fantáziavilága miatt még így is érdekes volt.

 
Deku   2017. 12. 24.

Hatalmasat csalódtam mert én bőven arra számoltam, hogy ez majd kirúg a hámból és oda teszi magát. Ehelyett jöttek ezzel az egyszerű, semmilyen sztorival meg pár kis karakterrel és ennyivel le lett tudva.


 
irongozu   2016. 04. 15.

Őszinte dicséret illeti a rendezőt, amiért ezt a sablonosnak tűnő storyt és üzenetet úgy képes tálalni, hogy az minden korosztály számára abszolút lekötő és szórakoztató tud lenni, ez pedig főleg annak köszönhető, hogy minden tekintetben remek arányérzékkel rendelkezik. A teljes filmet áthatja a klasszikus Disney animációkra jellemző báj, ugyanakkor az okos humora és az aprólékosan kidolgozott és jelentős fejlődésen végigmenő karakterei megóvják attól, hogy együgyű legyen.

 
Megamovie   2016. 02. 09.

A film egy fiúról szól akit egy nap kiválaszt egy medveszerű párhuzamos világból érkezett harcos és tanítványául fogadja. Egy nap amikor a fiú betölti a 17 életévét, rátalál a titokzatos átjáróra amelynek köszönhetően átkerült mestere világába. Ennek következtében sikerül ingáznia a két világ között, amely eleinte felőrli, ám később sikerül helytállnia az élete próbatételei során. A film remek,ha a rendező így folyatja könnyen Mijazaki Hajao utódjává válhat (Szél támad,Totoro).

 
bizsuzsi@citromail.hu   2016. 01. 11.

Őszintén szólva nem igazán jött be a film, sem a karakterek nem tetszettek, sem a sztori. Sokkal jobb animációs filmek vannak és aranyosabbak. Nem tetszett.

 
Története és üzenete nem a legeredetibb, de megvalósításában van annyi bájos különcség és szív, hogy az mindenképp hatásos legyen. több»
 
Az idő fölött járó lány, a Nyári háborúk és a Farkasgyermek rendezője az egyik legígéretesebb animátor napjainkban – ezért előszeretettel is hasonlítgatják Hayao Miyazakihoz és a többi nagy japán alkotóhoz. Mamoru Hosoda új filmjének középpontjában az apa-fiú kapcsolat, az értékek evolválódása és a magány áll. több»
 
A The Boy and the Beast története nem csak izgalmas és drámai, nem csupán szívbemarkoló és tanulságos, hanem ügyesen bemutat olyan általános jelenségeket, a felnőtté válással kapcsolatos mindennapi problémákat, melyek támpontot adhatnak nekünk a tinédzserek megértéséhez, illetve nekik önmaguk megismeréséhez is. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.