A fiú és a szörnyeteg (2015)

Bakemono no ko

A fiú és a szörnyeteg

Tyoci   2020. 12. 19.

Rengeteg anime készült már el napjainkig, és ezt ezek közül is a jó félék közé kategorizálnám. Kissé emlékeztet a Karatekölyök című filmre, de azért ez mégis egészen más. Tökéletesen tükrözi az animékben megszokott izgalmas és különleges világ egyediségét.

Deku   2017. 12. 24.

Hatalmasat csalódtam mert én bőven arra számoltam, hogy ez majd kirúg a hámból és oda teszi magát. Ehelyett jöttek ezzel az egyszerű, semmilyen sztorival meg pár kis karakterrel és ennyivel le lett tudva.

Ms. Akárki   2019. 08. 03.

Nem szeretem ezeket a hasonló harcművészetes meséket sem filmeket általában de ez egész tűrhető anime jellegű mese lett. Persze ebben is van csomó unalmas harcjelenet de a fantáziavilága miatt még így is érdekes volt.

irongozu   2016. 04. 15.

Őszinte dicséret illeti a rendezőt, amiért ezt a sablonosnak tűnő storyt és üzenetet úgy képes tálalni, hogy az minden korosztály számára abszolút lekötő és szórakoztató tud lenni, ez pedig főleg annak köszönhető, hogy minden tekintetben remek arányé... több»

Megamovie   2016. 02. 09.

A film egy fiúról szól akit egy nap kiválaszt egy medveszerű párhuzamos világból érkezett harcos és tanítványául fogadja. Egy nap amikor a fiú betölti a 17 életévét, rátalál a titokzatos átjáróra amelynek köszönhetően átkerült mestere világába. Enn... több»

tamas84   2016. 06. 24.

Gyönyörű animáció, eredeti történet, nincs mit mondani róla, az idei év talán legjobb animációs filmje.

[email protected]   2016. 01. 11.

Őszintén szólva nem igazán jött be a film, sem a karakterek nem tetszettek, sem a sztori. Sokkal jobb animációs filmek vannak és aranyosabbak. Nem tetszett.

Az idő fölött járó lány, a Nyári háborúk és a Farkasgyermek rendezője az egyik legígéretesebb animátor napjainkban – ezért előszeretettel is hasonlítgatják Hayao Miyazakihoz és a többi nagy japán alkotóhoz. Mamoru Hosoda új filmjének középpontjában az apa-fiú kapcsolat, az értékek evolválódása és a magány áll. több»