87% 129 szavazat
Bleach: Elveszett emlékek

Bleach: Elveszett emlékek

Gekijouban Bleach: Memories of Nobody
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
25
Szereplők (25)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ichigo feladata helyettes halálistenként, hogy megvédje a lelkeket a lidércektől és a gonosz lényektől. Tudomást szerez egy klán ügyködéséről, akik az emlékfüzér felkutatásával szeretnék elpusztítani a Lelkek Világát. Ichigo és barátai elhatározzák, hogy felkutatják az emlékfüzért, és… Több


Rendező: Noriyuki Abe
Forgatókönyvíró: Masashi Sogo, Tite Kubo
Ország: Japán
Premier: 2006.12.16.
 
2020.11.28 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Kifejezetten jó anime izgalmas történettel. Engem lekötött az első perctől az utolsóig. Rajongóknak pedig kötelező darab.

0
 
2017.12.24 Deku

Látványos és nagyon ügyes abban, hogy mi módon kösse le nézőjét legyen az kicsi vagy nagy. Szerintem mindenki megtalálja benne azt amire igazán vágyik. Ezt én csak pozitívan tudom értékelni. Nagyszerű lett.

0
 
2017.07.18 Orosz István

Elég jól sikerült anime movie. Aki szereti a Bleach-et annak nem kell mondani kötelező megnézni, és ami a legjobb magyar szinkronnal is van ez a rész.

0
 
2015.08.21 Dracule

Szerintem nagyon jól sikerült ez a film, mert összetett, és a témája is olyan dolgokat dolgoz fel, amiket fel sem tudunk fogni. Biztos megnézem még egyszer, pedig nem sűrűn szoktam ugyanazt a filmet többször megnézni. Bitang jól sikerült movie lett összességében.

0