Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
95%

Kojot négy lelke

As Long As the Grass Grows
Filmadatlap
 
5
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
5
Videók

Galéria (10)

Videók (5)

 
Lali   2023. 03. 19.

legújabb vélemény

1

Hihetetlenül nagyon vártam ezt a filmet, és nem is csalódtam. Szerintem Gauder Áron nem tud rossz produkciót letenni az asztalra, a Kojot négy lelke egyszerűen fantasztikus, amit látni kell!

 
Mantracz   2023. 03. 17.

1

A gyönyörű animáció mellett már csak a történet izgalmasabb. Nagyon ritkán kapunk ilyen animációt a magyar filmgyártásban. Imádtam!

 
Robosztus bölények, helyeslő mosómedvék, bűn mérgével átitatott kígyók, hiszékeny kacsák, ármánykodó prérifarkas és az általa formált emberek lakják a teknős alakú, páratlan Paradicsomot, ahol a teremtett harmóniát az ösztönök önkénye bolygatja meg Gauder Áron régóta dédelgetett tanmeséjében. több»
 
Gauder Áron (Nyócker) második egész estés animációs filmje, a Kojot négy lelke a felszínen egy nem titkoltan klímaválságra reflektáló történet. Nemcsak arról szól szépen, hogy ne helyezzük magunkat a természet fölé, hanem lerója tiszteletét a mindenkit összekötő univerzális mesék és gondolkodás, és persze az indiánok előtt. Filmkritika. több»
 
A film egy percig sem titkolja a környezetvédő üzenetét: a maga mesés, szemkápráztató módján arra figyelmeztet, hogy felzabáljuk magunk alatt a bolygót, mert nem tisztelünk semmit több»