Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
44
Képek
2
Videók

Vélemények: Underworld (2003)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Örök klasszikus. Az első rész stílusteremtő volt a maga idejében. Rendkívül látványos és monumentális film ami megalapozza az összes filmet a történelmi részletekkel a vámpírok és a vérfarkasok háborújáról.

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Akcióközpontú, minőségi horror elemekkel dolgozó film. Tetszett, hogy az akció-horror cselekmény mellett érzelmi szálak is szerepet kaptak, mint Victor apai érzései Selene iránt és Selene Michael iránti szerelme. Emellett saját eredettörténetet és mitológiát ad a vámpír és a lycan fajnak.


 
Deku   2017. 11. 20.

Ennél rosszabbat és unalmasabb filmet nem sokat néztem mostanában. Nem kedveltem. Ilyen filmet nem szívesen néznék meg legközelebb. Egyszerűen nem az én ízlésemnek volt ez való. Több izgalomra számítottam és kevesebb ilyen sablonos megnyilvánulásra.

 
HercegPeter   2018. 01. 13.

Nem nyűgözött le. Tele van logikátlan elemekkel, a karakterek se túl kidolgozottak. Az akciójelenetekkel nincs különösebb gond, maximum annyi, hogy harcban igencsak rosszul céloznak az egyébként vérprofi gyilkológépek. A grafikai elemek gyengeségét betudom annak, hogy egy 15 éves filmről beszélünk. A későbbi részekben ez biztosan javulni fog. A bevezető monológ érzésem szerint túl rövid, így eleinte nem minden volt teljesen világos. Olyan mintha az egész filmet úgy akarták volna kialakítani, mintha az lenne a legfőbb cél, hogy lehessen folytatás és nem is akarnák lezárni a sztorit. Később majd megnézem a folytatást is, de ezt a sorozatot nem fogom olyan gyorsan ledarálni, mint a Bourne-filmeket. Az viszont mindenképpen pozitívum, hogy itt a vámpírok és vérfarkasok nem csillámpóniként vannak ábrázolva, mint azt pár évvel később történt.

 
MMcFly2015   2016. 05. 19.

Eddig kimaradtak az életemből ezek az Underworld filmek, most igyekszem behozni a lemaradást. Távol áll tőlem a vámpír téma, még az előtt se voltam otthon benne, mielőtt az Alkonyat elindította a lavinát, és nevetségessé tette az egész vámpír-férkarkas vonalat. Úgy gondolom, amennyit tudni illik a ,,vámpír univerzumról" ez a film remekül tükrözi, jól bemutatja. Az akció jelenetek látványosak - hála az azóta jól bevált lassításoknak. A vérfarkasos csatáknál azért visszaüt, hogy közel 15 éves filmről beszélünk, mert elég kezdetleges a mozgásuk és átalakulásuk egyaránt.

 
cinderella   2017. 02. 15.

Most újranézve úgy gondolom hagy némi kívánnivalót maga után a cselekmény és nem voltak benne egetrengető párbeszédek sem, de akkori szemmel nézve mégiscsak egész látványos és akciódús filmről van szó. Ha pedig eltekintünk a kisebb hibáktól, akkor egy teljesen élvezhető vámpíros, vérfarkasos filmet kapunk.

 
Kate Rainbow   2016. 04. 19.

Nagyon beteg ez a film. A vámpíros filmek közül ez tetszett eddig a legjobban. Nagyon király a sztori. Elképesztően látványos, és mindig meglep valamivel. Újabb és újabb dolgok derülnek ki ahogy haladunk előre, és a végén mindig van egy csattanó. Alap az öt csillag.

 
Dotty90   2015. 01. 29.

Ez a vámpíros téma nem a kedvencem, viszont Budapestet ilyen szemszögből megnézni igazi felüdülés volt. :D Az összes Underworld közül szerintem ez lett a legjobb. Nagy történet nincs, fölösleges szaladgálások szerintem vannak benne, de inkább ez mint a Twighlight bármelyik része.

 
Guszti   2016. 02. 19.

A történet és a cselekmény ugyan elég gyengécskére sikeredett, de cserébe az akciójelenetek kimondottan mutatósak lettek. Külön dicséret jár az operatőrnek, rendkívül stílusos atmoszférát teremtett, és csak most látszik, mennyien is koppintottak azóta tőle, ezzel pedig az én szememben felértékelődik a munkája. Sosem láttuk még ilyennek Budapest utcáit.

 
Sniper   2015. 03. 10.

Nem voltam elragadtatva filmtől, ez a téma nekem már elve lerágott csont, viszont Beckinsale sokat dob az egészen. Nem annyit, hogy azt tudjam rá mondani, hogy szerettem, csak annyit, hogy megüsse a közepes, nagyon is átlagos szintet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.