Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%
Filmadatlap
 
47
Szereplők
14
Vélemények
25
Képek
9
Videók

Vélemények: Godzilla Kong ellen (2021)

 
stevepisti   2021. 05. 24.

legújabb vélemény

1

Látványfilm ezerrel, nagyjából erre számítottam. A MechaGodzillát picit túlzásnak érzem, elég gigantikus harcot lehetett volna kerekíteni kettejük között is, de így sem rossz. Jó kis mesét kerekítettek az egykori King Kong és Godzilla köré, hogy jól... több»

 
Artemisia   2021. 04. 09.

a nap véleménye

8
Jöhet a folytatás?

A Warner és a Legendary az enyhén szólva is kritikán aluli Godzilla-filmek, valamint az egészen korrekt Kong: Koponyasziget után előrukkolt szörnyfilmes univerzuma, a MonsterVerse 4. darabjával, melyet az előző 3 film megkoronázásának szántak, és 20... teljes kritika»


 
Döme   2021. 04. 03.

a nap véleménye

5
Volt már jobb is, lehetett volna rosszabb is

A Godzilla vs Kong jobb lett, mint a Godzilla filmek, de rosszabb, mint a Koponya sziget. Először is ez a film nagyvászonért kiált, ami nemcsak a látvány miatt állna jól neki, hanem mert elrejtene, vagy legalábbis árnyalna sok olyan hiányosságot, ami... teljes kritika»

1
 
7ETEDIK   2021. 03. 30.

3

A látványvilág nagyon rendben van, a történet egy szörnyfilmhez képest elviselhető, a humoros fűszerezésről pedig a gyerekek és a nagydarab néger csávó gondoskodik. Néha ilyen is kell.

 
moviemafia   2021. 04. 16.

3
A titánok összecsapnak

Az óriáslényes filmeket elsősorban nem a történet miatt nézzük, hanem egész egyszerűen a látvány miatt. Ha úgy ülünk le a Godzilla King ellen elé, hogy végignézzünk a látványos összecsapást a két titán közt, akkor biztosan nem fogunk csalódni. Ugyanez már nem igaz a sztorira, hiszen a már alapból semleges és érdektelen történetet Millie Bobby Brown (kényszeres) szereplése sem tudta javítani, sőt őszintén mondhatom, hogy ez azt összeesküvős tinis szálat úgy, ahogy van, ki is vághatták volna, nem kavart volna sok vizet. A titánok közti harc brutál látványos, mint ahogy a "Föld alatti világ" bemutatása is meglehetősen gyönyörűre sikeredett.

 
csd   2021. 04. 10.

2
Halványlila neon-köd

Mintha tanultak volna az előző Godzilla és Kong filmekből a készítők, nem igazán húzzák az időt felesleges magyarázkodással, szinte azonnal belecsapnak a lecsóba. Ettől függetlenül még így is nagy hiányérzetet hagyott bennem a film. Félreértés persze ne essék, eszméletlenül látványosra sikerült a két titán közötti összecsapás! Különösen örültem a városi neonfényeknek, bár nem igazán értettem, miért pont ilyen vizuális megoldást találtak ki az egésznek, de tény: jól nézett ki. Ugyanakkor nem tudok elmenni értetlenkedés nélkül ez előtt a világ előtt, amit láthattam, a hatalmas terek, amelyeket csúcstechnológiával építettek ki, hogy egyáltalán miért, meg minek. Érthető, hogy a teremtmények nagyok, de miért ilyen megalomán az ember ebben a történetben? Nagyon kevés magyarázatot ad a sztori, hogy mit is látunk, mi is történik, de szerencsére a csetepatékkal el is röppen az a kvázi 2 órás játékidő.

 
Eastern79   2021. 04. 03.

1
Tömör csömör

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Millie Bobby Brown ugyanazt csinálja, mint a Stranger Thingsben, csak itt más a zene. A többiek annyira semmilyenek voltak, hogy a nevükre sem emlékszem. A történetre (ha volt) még kevésbé, mert a látványtól még zsibbadt a fejem. Két jelenetet tudok visszaidézni, de azokat is csak azért, mert iszonyú sablonosak. Az egyik, amikor nem tudják megfejteni a jelszót, ezért inkább whiskey-t öntenek a szuperszámítógépre, a másik, amikor Kong a kificamodott vállát egy akciófilmes mozdulattal teszi helyre. A látványon kívül semmi élvezhető nincs benne, de a végére már az is unalmas.

 
Zoltán384279   2021. 04. 27.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Először is azzal kezdeném, hogy ennek a filmnek volt 3 előzménye. Sokan az első Godzillát még szerették is, viszont a Koponya-szigetről és a A szörnyek királyáról szinte csak rossz kritikát olvastam. Tőlük azt kérdezném, hogy egyáltalán minek nézik m... több»

 
szlaci92   2021. 04. 09.

1

Addig, hogy látványos, addig még rendben van, bár tényleg ez az a film, amit inkább moziban lenne érdemes megnézni, de az már nagyon nem okés, hogy Transformers-szintű történetet és forgatókönyvet kanyarítottak hozzá. Egyszerűen bugyuta az egész, ami... több»

 
zádor   2021. 04. 06.

1

Nem értem miért kell az ilyen tipusú filmekben erőltetni az emberi szereplőket és valamilyen sztorit adni nekik. Én azért jöttem, hogy lássak egy gigantikus gyíkot és egy hatalmas gorillát, ahogy egymást pofozzák. Bármi más ezen kívül felesleges időhúzás.

 
H.A.   2021. 03. 31.

1

Agyatlan, hatalmas CGI kavalkád, hatalmas szörnyek ugranak egymásnak és minimális sztori.... és imádtam az első perctől a végéig. Legalább kikapcsolhattam az agyam.

 
Norbert93   2021. 05. 01.

0

Tipikusan az a film, ami semmilyen téren nem állja meg a helyét. Nyilván megszoktuk, hogy a cselekménytől és történetvezetéstől semmi érdemlegeset nem kell elvárnunk, de itt már a sablon sablonja is el lett használva, annyira súlytalan (vagy inkább m... több»

 
taib   2021. 03. 31.

0

Nagyon vártam ezt a filmet, főleg a Godzilla 2. részében történtek után. Végre kezd jó úton haladni az univerzum. Gondoltam én, "kis naiv". Miután megnéztem a filmet, igazából semmi nem történt azonkívül,hogy a srácok levágtak egy izgalmas látványbun... több»

 
milefoton   2021. 03. 30.

0

A Warner eddig sem jeleskedett túlságosan a filmes univerzum építésében, és ezen nem éppen a Godzilla vs Kong fog változtatni, de mentségükre legyen mondva, hogy a maga módján egy élvezhető filmet raktak össze, amit egy szusszra végig lehet ülni, ané... több»