Filmkritikák

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája nem egy hibátlan film, és minden bizonnyal nem is válik mindenki kedvencévé, de kétségkívül jó alapnak bizonyul mind a karakter, mind a Marvel-univerzum újonnan induló fázisa szempontjából, és azzal, hogy ötvöződik benne a szuperhős-tematika az ázsiai stílussal, egyedi művé válik, amely kiemelkedik az eddigi Marvel-filmek sokaságából. több»
 
2021. 11. 15.
A Marvel-rajongóknak elsőre furcsa élménnyel szolgálhat, de ha az elkövetkezőkben is ehhez hasonló próbálkozásokban lehet részünk, akkor kétségkívül reményteli jövőnek nézünk elébe.

több»
 
2021. 04. 23.
A Godzilla Kong ellen tehát nem egy világmegváltó alkotás, és hiába vezeti hetek óta a mozis sikerlistát, csupán arra jó, hogy a látványos zúzásokkal bő két órára kiszakítson bennünket a fáradt, járványos hétköznapokból. több»
 
2021. 04. 15.
A Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája ugyan nem egy hibátlan film, de ugyanúgy lehet szeretni, mint Joss Whedon 2017-es verzióját. több»
 
2021. 04. 14.
Az Amerikába jöttem 2 ugyan igyekezett összehozni egy családi komédiát az első rész erényeivel, de a kellő humor és szellemesség hiányozott, így pedig csupán egy nem túl vicces vígjátékfolytatást kaptunk. több»