Doug egy olyan bűnözőbanda tagja, akik nagyon jól ismerik Boston problémás negyedét, és sosem hibázik. Ám egyszer mégis balul sül el valami, ezért túszúl kell ejteniük egy banktisztviselőt. A gyönyörű nő alaposan felforgatja Doug életét.
Lélektani rosszfiús dráma, rablók élete néha izgalmas akciókkal tűzdelve. A film első fele nem valami feszes, az egyik rabló a rabláskor túszul ejtett csajjal kezd randizgatni, majd szerelmes lesz belé. Az akciók jók, izgalmasak, sok a beszélgetés, e... több»
Ben Affleck talán legjobb rendezése és legjobb filmje. Hatalmas a történet, olyan emberi és életszagú. Kitörni csak bűnözőként, nincs más út. Vagy zsaru leszel, vagy gengszter. Affleck ezt ragadja meg, és hozzá az igen belterjes, mindenre odafigyelő ... több»
Rebecca Hall egy interjúban elmondta, a bankrablós jelenetben a maszkok miatt nem tudta, hogy melyik színész kicsoda, és ez eléggé frusztrálta a forgatás alatt.
(SódóGA)A rendező a forgatás előtt kérte Blake Livelyt, hogy költözzön Bostonba, és ismerkedjen a helyszínnel. A színésznő örömmel tett eleget a kérésnek.
(SódóGA)A film eredeti verziója 4 órás volt, majd Ben Affleck 3 nap alatt rövidítette 2 óra 50 percre. A stúdiónak tetszett a végeredmény, de további 40 perc rövidítést kértek.
(SódóGA)A rendező, Ben Affleck arra is kényesen ügyelt, hogy a szereplők autentikus bostoni akcentussal beszéljenek.
(SódóGA)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »