Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Vélemények: Egy veszedelmes viszony (2012)

 
Norbi   2018. 07. 30.

legújabb vélemény

Nagyon sok mindenről szól a film. Tömény elgondolkodtató gondolatáradat vannak benne, de mindez hangulatos, ámbár feszült érzésekkel vegyítve. Nagyon hatásos mű.

 
indingo   2017. 05. 03.

Azt hittem, hogy egy szokványos filmet fogok látni, de szerencsére nem. Remek történelmi film, pazar szereposztásban és egy remek történettel, ami megtörtént eseményeken alapul.


 
Deku   2017. 07. 24.

Majdnem összejött, de sajnos nem tetszett sem a zenei világa sem pedig a színészek játéka. A története eléggé megkapó és fantasztikus, azonban a karaktereket nem fogták meg eléggé ami sajnos kicsit lefele húzza a pontozásomat.

 
Berto49   2017. 11. 28.

Történelmi, kosztümös filmnek nagyon jó! Én nem szeretem az ilyen jellegű filmeket, de a több mint két órás játékidő sem tűnt hosszúnak. Dánia történetének egy mozzanatát eleveníti fel; VII. Keresztély és felesége az angol Caroline Mathilde (Alicia Vikander) házasságát, valamint a német Struensee (Mads Mikkelsen) szerepét a XVIII. század utolsó harmadában (1770-es évek). A Caroline-t játszó színésznő Vikander nagyon szép, és kiváló tehetség. Csupán miatta és Mikkelsen miatt is érdemes megnézni, de a cselekmény és a megvalósítás is megérdemli a nézők figyelmét.

 
MP170506   2017. 12. 30.

Érdekes, különleges film. Nincs túlfeszítve izgalommal, mégis végig a képernyő elé szegezi a nézőt. A színészek is jól hozzák karakterüket. Nekem tetszett.

 
Edii   2015. 04. 21.

Mindenkinek ajánlom,egészen elképesztő színészi alakítások,gyönyörű felvételek- nagyon régen tetszett számomra egy film annyira mint ez. Ez a film BRILIÁNS!!!

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

Nem egy pozitív szerelmi történet, nincs benne beteljesedés és boldogság a végén. Nagyon érdekes történet, remek karakterekkel a középpontban. Csak ajánlani tudom.

 
Lonka   2016. 02. 19.

Meglepően jó történelmi film. Hihetetlen, hogy milyen defektes uralkodók álltak egy-egy ország élén. Folsgaard nagyon jól hozta a gógyis uralkodót. Alicia Vikander itt is gyönyörű.

 
Timcsi   2016. 06. 21.

Fenntartásokkal kezelem a kosztümös filmeket, de ez nagyon tetszett. Remek volta története és a vonalvezetése.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Ezek a történelmi szerelmi drámák általában nagyon szárazak, unalmasak, de ez nagyon más volt. Üdítő a története, igazi kőkemény dráma, Csak ajánlani tudom.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Mads Mikkelsen ismét, ebben a szerepben is tökéletes, napjaink egyik legjobb többdimenziós férfiszínésze. Igazi történeten alapuló zseniális alkotás, kiváló színészi játékkal, remek hangulattal. Nem lehet nem azonosulni a szereplők motivációival, mivel nagyon életszagú az egész.

 
jake_green   2018. 04. 20.

Amennyire féltem a "sablonos történelmi unalmas film" kliséjétől annyira volt pozitív csalódás! Mikkelsen ismét hatalmas volt - szokás szerint - . Alicia szuper volt, a bolond királyt pedig ilyen kínosan JÓL alakítani ..hát ehhez kellett színészi véna. Az élet kegyetlen és igazságtalan....ezt a film leplezetlenül jól mutatja be. Az a legdurvább, hogy SENKI NEM HIBÁS ...és mégis mindenki az :)

 
anita9215   2016. 05. 08.

Kiváltképp szeretem ha egy film már megtörtént eseményekre alapul. Ez pedig remekül szuperál. Kegyetlen jól össze van állítva a film. Teljesen azt adja, amit elvárunk tőle és a végszó is pont úgy van eltalálva, ahogy kell. Egyszóval imádtam és kérek még belőle. Ilyet bármikor megnéz az ember. Bitang jóra sikerült. Tetszett!

 
Mócii   2015. 06. 26.

Hihetetlenül jó film. Nem az a nyálas romantikus, mégis tele van érzelemmel. A színészek nagyon tetszettek, véleményem szerint kiváló alakítást nyújtottak.

 
july   2015. 03. 12.

Korhű történet, tele intrikával, bonyodalommal. Reálisan ábrázolja a korabeli nehézségeket. Látványilag sem utolsó.

 
tothzsuzsika   2015. 03. 25.

Szuper szereposztás. A történetet imádom. Nagyon tetszett a film. Mads Mikkelsen egy zseniális színész, és ebben a filmben sem hazudtolta meg magát.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.