Örökké veled?

Örökké veled?

Eternity

Vivi

Hivatalos tartalom

A történet középpontjában Joan áll (Elizabeth Olsen), aki halála után egy különös, ámde szeretettel átszőtt utazáson találja magát. A túlvilágon ugyanis minden léleknek hét nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, hol és kivel szeretné eltölteni a maga örökkévalóságát. Joannek két férfi közül kell… Több

Rendező: David Freyne
Forgatókönyvíró: Patrick Cunnane, David Freyne
Premier (HU): 2025.12.04. | Apple TV+ (2026.02.13.)
Forgalmazó: Forum Hungary
Elizabeth Olsen
Callum Turner
Miles Teller

2026.02.14 Br623

Végig sírtam rajta

Na, jó! Egy újabb film, amit végigbőgtem. Ez a téma, hogy a halálunk után hova kerülünk, nálam nagyon siratós. És ez a film szerintem szuper lett abból a szempontból, hogy döntés elé állítja a nőt, hogy válasszon elhunyt szerelme között és aközött az ember között, akivel 65 évet leélt házasságban. Persze szerintem mindenki mondaná, hogy ugyan már, úgyis azt választanánk, akit elvesztettünk, hiszen a másikat már unjuk, de azért ha valakivel 65 évet leéltél, akkor az nem hiába történt, valószínűleg ő a lelki társad. Vannak azért olyan pontok a filmben, amikkel nem értek egyet. Pl. mi az, hogy egyetlen világot választhatsz magadnak az örökkévalósághoz? Miért nem lehet utána meggondolni magad? És nem lehetünk együtt a szeretteinkkel, ha nem ugyanazt a világot választjuk? És azért nekem az is elképzelhetetlen, hogy nem akkor vagy a legboldogabb, amikor a gyerekeid születtek? Jó, persze, megmagyarázza, hogy nyomta a vállát a jelzáloghitel. Bármi is vár minket a halál után, azért remélem, hogy nem ez! Amúgy a film nagyon tetszett. Néhol vicces, a főszereplők hatalmasat alakítanak, Miles Teller szerintem most is bizonyította, hogy bazi jó színész. Fura volt ilyen “öregnek” látni. Nézzétek meg, jó film, csak kell mellé a zsebkendő azért.

2025.12.06 Vivi

Szerelem a végtelenbe

Szerintem ez egy olyan film, amit nem a nagy fordulatok vagy a látvány miatt érdemes megnézni, hanem azért, mert baromi jól elkapja azt a hangulatot, amikor az ember elgondolkodik azon, hogy mi marad utána, és kik azok, akik tényleg számítanak. A történet alapja egyszerű, mégis elég erős. Joan meghal, majd kap még egy utolsó hetet a túlvilágon, hogy eldöntse, kivel akarja eltölteni az örökkévalóságot. Ez elsőre kicsit mesésnek tűnhet, de a film ezt nagyon emberi módon kezeli. Ami nekem a legjobban tetszett, az a két férfi közti választás megjelenítése. Nem csinálnak belőle túlzó drámát, inkább azt mutatja meg, milyen nehéz döntést hozni a szív és a józan ész között. Elizabeth Olsen pedig nagyon jól hozza azt a zavart, bizonytalan, mégis szerethető karaktert, akinek egyszerre kell visszanéznie az életére és előre a végtelenbe. A film tempója lassabb, néha már álomszerű, de ez passzol ehhez a túlvilági hangulathoz. Nem akar sietni, inkább hagyja, hogy a néző együtt gondolkodjon Joannal. Néhol kicsit cukormázas, néhol meg szíven üt, de összességében egy kellemes, érzelmes mozi, amit azok fognak igazán értékelni, akik szeretik a "mi lett volna, ha" típusú történeteket. Én úgy éreztem, hogy több maradt belőle bennem, mint amire számítottam.

2026.01.18 indingo

A műfaji besorolásával kapcsolatban bajban vagyok, mert kicsit dráma, kicsit romantikus, de a humort sem nélkülözi. Nagyon érzelmes és megható történet. Sokkal jobb lett a film, mint amire számítottam az előzetes alapján. Szerintem már mindannyian go... Több

2025.12.06 fabuandras

Örökké... csak kivel?

Az Örökké veled? szerintem egy kedves, könnyed és néha meglepően elgondolkodtató romantikus film lett. Tetszett az alapötlet, hogy a főhős gyakorlatilag „választhat” a lehetséges életek és párkapcsolatok között – ez egyszerre volt vicces és kicsit szívszorító is. A történet nem túl bonyolult, de végig fenntartotta az érdeklődésemet, mert kíváncsi voltam, hová jut el a végén a főszereplő. A két főszereplő nagyon jól működik együtt, könnyű velük azonosulni, és szerintem jól átadják azt a bizonytalanságot, amit sokan éreznek, amikor dönteni kell egy kapcsolat sorsa felől. A humor sem erőltetett, inkább finoman, természetesen van jelen. Összességében egy kellemes, bájos film, amit jó érzés volt megnézni, és szerintem azoknak is tetszhet, akik nem gyakran néznek romantikus vígjátékokat.

A film 27 707 232 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 11 151 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film bemutatója a Toronto International Film Festival-on volt 2025 szeptemberében.Szerző: Csillag Lajos