Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#41

dokumentum

Vanessa Hope rendezőnő példátlan hozzáféréssel vizsgálja meg Tsai Ing-wen, Tajvan első női elnöke megválasztását és hivatali idejét. több»

#42

dokumentum | rövidfilm | történelmi

Egy anya és lánya közötti megbonthatatlan kötelék ereje a holokauszt idején – az édesanyjától való szívszorító elválás, a francia ellenállás segítségével történő... több»

#43

dráma

Egy török és egy szaúdi család tagjai váratlan kihívással szembesülnek, amikor újszülöttjeiket véletlenül kicserélik, és így kénytelenek megbirkózni a felmerülő érzelmi és... több»

#44

krimi

Egy palesztin menekültet, aki Athénban a társadalom peremén él, és akit átver egy csempész, bosszúra készül. több»

Rendező: Mahdi Fleifel

#45

animáció

A tizenhárom éves Cleo élete megváltozik, amikor öccsét, Martint elragadja Mukira, egy bennszülött vadállat. Cleo egy varázslatos öregasszony segítségével elindul, hogy megtalálja a... több»

The Falling Sky
#46

dokumentum

Dokumentumfilm az őslakosok természethez fűződő mély kapcsolatáról és az erdőirtás elleni küzdelmükről, amely komoly veszélyt jelent életmódjukra és az általuk otthonnak... több»

#48

animáció | zenés

Elveszett magyar filmek
#51

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

1957-ben, amikor a magyar filmarchívum létrejött, már 56 év telt el az első magyar film, A táncz bemutatója óta. Több mint fél évszázad termését utólag kellett összegyűjteni. Ez... több»

He Bled Neon
#52

akció | thriller

Elidegenedett bátyja rejtélyes halála után Ethan Las Vegasba utazik a temetésre. A bűnözés sötét hálóját tárul fel előtte, így kénytelen szembenézni a múltjával, miközben a... több»

#53

dráma

A költőnő, Szapphó a tengerparton találkozik Britomartis nimfával. A mesék szerint Szapphó szívfájdalmában az óceánba ugrott, míg Britomartis egy férfi üldözése elől a vízbe... több»

#54

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»

#55

dokumentum | történelmi

H2-nek nevezik Hebron keleti részét, az egyetlen olyan palesztin városi területet, amely a több száz telepes jelenléte miatt teljes izraeli katonai ellenőrzés alatt áll. Itt egy egy... több»

#57

dokumentum | zenés

A felkavaró harmóniáiról és szociálisan tudatos dalszövegeiről ismert, ikonikus folk-rock duó, az Indigo Girls a témája ennek a bensőséges és mélyreható dokumentumfilmnek, amely... több»

#59

dokumentum

Egy japán valóságshow-sztárt több mint egy évig meztelenül hagytak egy szobában, azzal a feladattal, hogy magazinok nyereményjátékát töltse ki, hogy ételt és ruhát szerezzen. több»

Rendező: Clair Titley

Szereplők: Nasubi, Jason Her, Toshio Tsuchiya

#60

40 The Seed  (2021)

horror | sci-fi | vígjáték

HBO Max (2024.05.17.)

Egy lányos hétvége a Mojave-sivatagban átfordul horrorisztikus és idegen invázióról szóló történetté, amely halálos is lehet. több»