Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Szervusz Szenes Iván tér
#1

zenés

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről-évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. A következő bő másfél óra az... több»

Rendező: Lengyel Zsolt

Daniel
#2

NA Daniel  (2023)

dokumentum | életrajzi | kaland

TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy különleges fiú kalandos, válaszokat kereső élete tragikus küldetéssé válik, hogy egy maja rejtély árnyékában helyreállítsa, amit elrontott. Daniel Northcott története, aki... több»

Drop
#4

thriller

Szereplők: Meghann Fahy

#5

horror | sci-fi | thriller

Három testvér időgépet építenek, hogy régen elhunyt édesanyjukat visszahozzák az életbe. Amikor téveszmés apjuk is a képbe kerül, a kísérlet félresiklik, és egy pszichedelikus... több»

#6

dokumentum

Egy sebezhető és bátor nő intim pillantása, aki az életét megváltoztató személyes körülmények és a karrierjével kapcsolatos döntések közepette próbál elidazodni. Linda múltja... több»

Rendező: Don Hardy

#7

dráma | vígjáték

A felnőtt férfiak szabadidős baseballmeccse hosszabbításig tart szeretett pályájuk utolsó napján a bontás előtti utolsó napon. A humor és a nosztalgia összefonódik, ahogy a napfény... több»

#8

dráma

Rangoonban járunk, 1917-ben. Edward köztisztviselőként dolgozik, és menekül menyasszonya, Molly elől az esküvőjük napján. Utazása a pánikot melankóliával váltja fel. Molly, aki... több»

Január 2
#10

NA Január 2  (2024)

(2)

dráma

Klára és férje útjai elválnak, barátnője, Ági pedig támogatásáról biztosítja. Együtt hét autóútra indulnak. Annak ellenére, hogy minden út során ugyanazt az útvonalat járják... több»

Rendező: Szilágyi Zsófia

#14

dokumentum

Netflix (2024.05.02.)

Ez a dokumentumfilm a neandervölgyiek körüli rejtélyekbe bonyolódik, és abba, hogy mit árulnak el fosszilis leleteik az életükről és eltűnésükről. több»

A Big Bold Beautiful Journey
#20

dráma

Fantáziadús történet két idegenről és a hihetetlen utazásról, amely összeköti őket. több»