Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Jonah Hex (2010)

Jonah Hex
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
31
Képek
2
Videók

Galéria (31)

Videók (2)

 
Lvntesz   2022. 02. 26.

legújabb vélemény

0

Képregényrajongóként hallottam már Jonah Hex karakteréről, de a nevén és a kinézetén kívül semmi konkrétumot nem tudtam róla. Tekintve azt, hogy kedvelem a képregény-adaptációkat, és milyen neves színészek vannak a filmben, többek között például Mich... több»

 
harnas1207 Nézhetetlen  2021. 11. 29.

1

Húhh, hát ez rendkívül gagyi volt. Ocsmány főhős a szép nővel az oldalán keménykedik, a cselekmények meg csapongnak ide-oda. A képregényes hasonlat teljesen megfelel a valóságnak.

 
Norbert93   2019. 12. 12.

0
Veszélyesen idétlen és lapos

Michael Fassbender, Josh Brolin, John Malkovich...ezek az ismert és elismert színészek a nevüket adták egy ilyen borzadályhoz. Nem értem, hogy ilyen tapasztalt emberek, hogy a fenébe nem látták át ezt a forgatókönyvet. A néhány soros leírás alapján a laikus néző még el is hiheti, hogy lehet némi fantázia a filmben de ennek az ellenkezője az első jelenetekben megmutatkozik. Annyira lelketlen és lapos, hogy még trash filmnek is kevés lenne, azaz éppen Megan Fox-hoz illő darab, a többieket pedig tényleg csak sajnálni tudom, hogy ekkora szégyenfolt került a nevükre.

 
gihera81   2015. 11. 12.

0

Olyan az egész film, mintha átpörgetnénk egy képregényt (a szó legkevésbé nemes értelmében), röpke, nem különösebben kifejtett jelenetek követik egymást, szinte látja is az ember a szövegbuborékokat egy-egy snittnél a szereplők feje mellett.

 
Szentgróti Patrik   2021. 05. 29.

0

Kicsit összecsapottnak éreztem a filmet, volt benne potenciál, csak hát ilyen rövid játékidővel nem is lehetett megvalósítani sajnos. Átlagos DC kategória, de azért szórakoztató volt.

A film összbevétele 10 539 414 dollár volt (imdb.com).

 

A film, a Houstoni Filmkritikusok Szövetségétől "kiérdemelte" a 2010-es év legrosszabb filmjének címét.

(Mavil)
 

A film nem volt egy kasszasiker, hiszen 47 millió dollárból készült el, és alig 11 milliót eredményezett.

(Mavil)
 

A film egyik harcjelenetében Josh Brolin-nak sikerült véletlenül eltörnie John Malkovich hüvelykujját.

(Mavil)
 

A film munkálatai a 20th Century Foxnál még 2000-ben elkezdődtek,de nem lett belőle semmi, majd 2007-ben megvásárolta a Warner a jogokat, és felgyorsultak az események.

(Mavil)
 

Matthew McConaughey és Emile Hirsch egyaránt szóba került Jonah Hex szerepére.

(rbernadett)