Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
rhamus   2015. 07. 18.

Odáig voltam ettől a filmtől. Minden karakter megkapta a maga erős stílusát. Szerintem szépen elindult és felvezette a karaktereket. Nekem üdítő volt ez a koncepció és bármikor újra nézném.

 
Prücsök   2015. 06. 30.

Dráma, izgalom és egy élvezhető, szórakoztató film. Nekem nagyon tetszett, szerintem tökéletes alkotás. A színészek jól lettek összeválogatva, minden tökéletes!


 
veress75   2016. 07. 04.

Alvás előtt indítottam el csak azért, hogy pár percig nézzem, mielőtt elalszom, de olyan érdekes és jó volt, hogy végül végig néztem. Megvoltak benne a sajátos fordulatok és meglepetések is. Örülök, hogy elindítottam a filmet.

 
Ballerz93   2015. 11. 03.

Sokkolt a film. Mégpedig azzal, hogy mennyire klisés és kiszámítható. Bántott az, hogy ennyire le volt butítva a történet. Kissé komolyabbra is vehették volna a figurát, talán akkor nem unja magát az ember halálra.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.