Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
86

Ments meg, Uram! (1995)

Dead Man Walking
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
lrita1987   2018. 04. 30.

legújabb vélemény

Nagyon jó film, érzelmileg mély, gyengébb idegzetűeket megindít. Remekül játszik a két főszereplő, maga a történet is végig érdekes. Tim Robbins nemcsak nagyszerű színész, hanem ebben megmutatkozott remek rendezői tehetsége is (bár még a Bob Roberts-et nem láttam...).

 
indingo   2017. 12. 30.

Picit unalmas volt a történet. Összességében egy komoly témát dolgoz fel, ráadásul megtörtént eseményeken alapszik. Hogy pontosan mi is történt azon az éjjelen csak fikció.


 
Deku   2017. 09. 13.

Néhány pillanata egészen megindító tud lenni, zseniális és remek film. Nagyon szeretem ha egy filmet nem csak a színészekre bíznak hanem összetett a történet. Ez itt mind adott volt.

 
FarZoo   2015. 06. 26.

Nagyon megfogott a film, érzelmekre ható, érdekes. Kettősséget áraszt, szerintem mindenkiből más érzéseket választ. Próbáltam megérteni mind a két fél álláspontját és nem egyértelmű a dolog összetett érzéseket váltott ki.

 
anita9215   2016. 05. 08.

Egyszerű kategória amit muszáj látni. Nekem nagyon adta, hogy nem tört kivételesen az egekig. Ez a film nem lett egy nagy alkotás, de itt most nem is éreztem ezt problémának. Pont azt, adta ami kellett egy délutáni kikapcsolódáshoz. Egy nézésre ez bőven megteszi bárkinek.

Sean Penn
Susan Sarandon
Sean Penn
Sean Penn
Susan Sarandon
Susan Sarandon
Raymond J. Barry
R. Lee Ermey
Celia Weston
Susan Sarandon
Raymond J. Barry
Sean Penn

A film összbevétele 83 088 295 dollár volt (imdb.com).

 

Susan Sarandon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Helen Prejean nővérnek megmondták, hogy a filmben egy híres színésznő fogja játszani a Thelma és Louise c. filmből. Mikor a nővér találkozott Susan Sarandonnal, azt mondta, "Hála Istennek, Louise az".

(kázsé)
 

Tim Robbins számára ez a film egy "családi projekt" volt. Dolgozott rajta az apja, anyja, testvérei és a fia is.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.