Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

#túlélők (2020)

#Saraitda
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Videók (1)

 
drg0602   2022. 01. 29.

legújabb vélemény

0
Kellemes meglepetés volt számomra...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Elég jó sikerült alkotás, amely kellemes meglepetés volt számomra. Nem egy amerikai tucat zombis film! A két főszereplő, nekem személy szerint tetszett. Főleg, ahogyan a fiatal lány belép a történetbe. A légköre a filmnek tökéletes, amely kitart az alkotás végéig. Azt nem mondom, hogy nincs jobb zombis film ennél a filmnél, de azt viszont bátran ki merem jelenteni, hogy kellemes meglepetés volt számomra. Mindenképpen egyszer érdemes megnézni! 8/10

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 12.

2
Zombik a házban (Na vajon mit egyek???)

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kezdeném azzal, hogy amióta megnéztem a Vonat Busanba című horrort, rákattantam a dél-koreai filmekre. Végig is néztem egy jó párat, és elmondhatom, hogy kifejezetten brutálisak, kegyetlenek, de mégis félelmetesen jól bánnak a színekkel, fényekkel, m... teljes kritika»

 
BoBamburg   2021. 06. 24.

0

Igazán kellemes és üde pontja a zombifilmek sokaságának. Habár el is vártam a minőséget, hiszen a dél-koreaiak már bizonyítottak nem régiben a zombifilmek terén a Train to Busannal. Eme film mondjuk valamivel könnyedebb, ami amúgy nagyon jól is áll neki.

 
stevepisti   2020. 11. 25.

0

Jó film, minimális szereplőgárdával. Helyhez kötött, nincs agyonbonyolítva a történet, mégis tudott izgalmas és látványos lenni. A sráccal viszonylag könnyen, gyorsan lehet azonosulni, aztán később a kis csaj is ügyesen kapcsolódik a történethez. Zombis kategóriában megállja a helyét.

 
Szilveszterecske1 Nézhetetlen  2021. 04. 07.

1
Ne nézd meg azt a filmet!!!

Könyörgök, soha senki ne nézze meg ezt a filmet. Ha megnézed a véleményeket, azt fogod hinni, hogy ez egy jó film lesz, de ez egy kalap sz*r, semmi értelme az egésznek, a színészek egytől-egyig a legutolsó munkanélküli, agyhalott, leépült szerencsétlenek. Az, ami ebben a filmben van, garantálom, hogy csak felfog b*szni, egyszerűen kajak semmi értelme nincs, minden egyes cselekedetet, amit ez a 2 fő bohóc csinál, nagyjából egy ZS kategóriás filmben tudnám elképzelni. Nem is tudom, mit gondoltak a színészek, mikor elvállalták ezt a mocskot, és főleg mit gondoltak a producerek, mikor leforgatták. Ez valami propaganda videó akart lenni, hogy Korea még egy zombi apokalipszistől sem fél, mert meg tudja védeni az országot 1 hónap alatt? Soha senki ne nézze meg ezt a filmet, garantálom, fel fog kúrni. Engem annyira felkúrt, hogy csak ez miatt regisztráltam erre az oldalra, hogy tudjam értékelni és szidni ezt a filmet. Egyszóval hányadék.

 
LaceeeK   2020. 08. 10.

1

A Train to Busan 2 után úgy éreztem, egy darabig mellőzöm a posztapokaliptikus filmeket, végül azonban adtam nekik még egy esélyt, és mennyire nem bántam meg! Remekül felépített, izgalmas film, ami igyekszik mellőzni a jól megszokott kliséket, helyet... több»

 
the.peter   2020. 07. 01.

1

Egyre több a zombifilm, ezért jogosan gondolhatnánk, hogy nem lehet már újat mutatni a műfajban, Il Cho-nak mégis sikerült meglepetést okoznia. Igazából ez az egyik legjobb zombifilm, amit valaha láttam; rövid, nincsenek fölösleges csavarok, a karakt... több»