Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
78%

Kinek a háza? (2020)

His House
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Matt Smith
Wunmi Mosaku

Videók (1)

 
stomachh   2020. 12. 28.

legújabb vélemény

0

Nekem nem jött be, de belátom, hogy sokaknak tetszhet.

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 03.

a nap véleménye

3
Vajon belakjuk a házat?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film megnézése után most itt ülök kétségbe esve, hogy mit is láttam. Horrorfilmet drámai köntösbe bújtatva, netalán egy erős és megrázó drámát némi horrorelemmel fölcicomázva? Én magam képtelen vagyok eldönteni. Hát lássuk, mit is néztem meg! A fil... teljes kritika»

 
joonimrod   2020. 10. 31.

1

Érdekességképp: a magyar cím rettenetes, és a filmnek semmi köze a bevándorláshoz, legfeljebb annyi, hogy igen erős alaphelyzetet teremt az, hogy egy új országba frissen megérkezett család tapasztalja meg a filmben szereplő dolgokat. Elég jó film.

 
Sraczjanos   2020. 10. 06.

0

nem akarnám túlragozni, mert nagyon hosszan és sokáig lehetne erről a filmről beszélni, de az a lényeg, hogy egy nagyon összetett, számos szinten működő, rengeteg behatással és megoldással dolgozó film a His House, amiből még jó soknak lenne szüksége a horrorzsánernek.

 
Zsombi   2020. 04. 02.

0

Kifejezetten jó, természetfeletti erőkkel operáló horror, ami annyi szokatlan megoldással és képpel dolgozik, hogy kellemesen üdítő. Nagyon mást ad, mint sok más zsánerfilm, úgyhogy a horrorrajongóknak melegen tudom ajánlani.

 
Már a horrorfilm se a régi - panaszkodhatnak azok a zsánerrajongók, akik hirtelen bevágásokra, rémisztő hanghatásokra és patakokban folyó vérre (vagy egyéb testnedvekre) vágynak. Aki még nem unja az elátkozottak legendáját, a szellemjárta kastélyokat, vagy a gonosz lelkek által megszállt gyanútlan áldozatokat, az ne nézze meg ezt a filmet. Mert a Kinek a háza? azoknak szól, akik túlléptek már mindezen. Filmkritika. több»
 
Mindent összevetve, a Kinek a háza? nem egy hibátlan, de egy nagyon is figyelemre érdemes debütáló produkció. több»
 
A Kinek a háza? az átlagos tucathorroroknál bőven túlmutat, viszont nem tudja kihozni magából azt a potenciált, ami egyébként benne lehetett volna. több»