Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Kinek a háza? (2020)

His House
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Matt Smith
Wunmi Mosaku

Videók (1)

 
BoBamburg   2021. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Igazán hatásos és minőségi horrordráma. Fókuszban egy bevándorló pár, akik a háború és a múlt démonai elől menekülve kezdenek új életet Angliába. Van mondanivalója, érzelmes, és az ijesztgetések is működnek, nálam nagyon betalált.

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 03.

a nap véleménye

4
Vajon belakjuk a házat?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film megnézése után most itt ülök kétségbe esve, hogy mit is láttam. Horrorfilmet drámai köntösbe bújtatva, netalán egy erős és megrázó drámát némi horrorelemmel fölcicomázva? Én magam képtelen vagyok eldönteni. Hát lássuk, mit is néztem meg! A fil... teljes kritika»

 
stomachh   2020. 12. 28.

0

Nekem nem jött be, de belátom, hogy sokaknak tetszhet.

 
joonimrod   2020. 10. 31.

1

Érdekességképp: a magyar cím rettenetes, és a filmnek semmi köze a bevándorláshoz, legfeljebb annyi, hogy igen erős alaphelyzetet teremt az, hogy egy új országba frissen megérkezett család tapasztalja meg a filmben szereplő dolgokat. Elég jó film.

 
Zsombi   2020. 04. 02.

0

Kifejezetten jó, természetfeletti erőkkel operáló horror, ami annyi szokatlan megoldással és képpel dolgozik, hogy kellemesen üdítő. Nagyon mást ad, mint sok más zsánerfilm, úgyhogy a horrorrajongóknak melegen tudom ajánlani.

 
Sraczjanos   2020. 10. 06.

0

nem akarnám túlragozni, mert nagyon hosszan és sokáig lehetne erről a filmről beszélni, de az a lényeg, hogy egy nagyon összetett, számos szinten működő, rengeteg behatással és megoldással dolgozó film a His House, amiből még jó soknak lenne szüksége a horrorzsánernek.

 
Már a horrorfilm se a régi - panaszkodhatnak azok a zsánerrajongók, akik hirtelen bevágásokra, rémisztő hanghatásokra és patakokban folyó vérre (vagy egyéb testnedvekre) vágynak. Aki még nem unja az elátkozottak legendáját, a szellemjárta kastélyokat, vagy a gonosz lelkek által megszállt gyanútlan áldozatokat, az ne nézze meg ezt a filmet. Mert a Kinek a háza? azoknak szól, akik túlléptek már mindezen. Filmkritika. több»
 
Mindent összevetve, a Kinek a háza? nem egy hibátlan, de egy nagyon is figyelemre érdemes debütáló produkció. több»
 
A Kinek a háza? az átlagos tucathorroroknál bőven túlmutat, viszont nem tudja kihozni magából azt a potenciált, ami egyébként benne lehetett volna. több»