Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
5
Videók
Nyelés
 
Annuska   2020. 10. 18.

legújabb vélemény

Hiányoltam a tényleges cselekményt, ami előre vitte volna a filmet. Az érzelmi vonal sem volt túl erős. Nekem nem tetszett.

 
elekm90   2020. 05. 08.

a nap véleménye

Az év eddigi pozitív meglepetése

Amikor először megláttam a film előzetesét, engem nagyon felcsigázott, érdekesnek és egyedinek tartottam az alapkoncepciót. A kritikusok többnyire szerették, illetve érdekelt, hogy mit hoznak ki ebből az egészből. A megjelenését követően mindenhol na... teljes kritika»


 
indingo   2020. 08. 19.

Műfajilag nem tudom hova tenni a filmet és magát a történtét se. Kicsit beteg és nem igazán köti le a nézőt.

 
Greeta   2020. 08. 27.

A fényképezése érdekes volt és a művészfilmekkel sincs semmi problémám, de valahogy felkavarodott a gyomrom a történetététől.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 25.

Jó, jó, tudom, ez is kell, és erre is van igény, csakhogy nem nálam. Egy kőkemény dráma, ami néhol gyomorforgató is, de ennyi. Lapos és vontatott, ráadásul idegesítő benne a férj karaktere. Nekem abszolúte nem bejövős.

 
BoBamburg   2020. 09. 04.

Érdekes film, az egyszer szent igaz. A leírások alapján bizonyos szemszögből többet, bizonyos szemszögből kevesebbet kaptam, mint azt vártam. De ettől függetlenül egy igazán kellemes és sötét lélektani dráma.

 
stevepisti   2020. 10. 15.

Nálam ez most nem jött be, nekem ez most nagyon vontatottnak tünt. Nem igazán történt benne semmi, amit előre ne lehetett volna kitalálni, annyira egyértelműen utaltak minden történésre, előre le lőtték a „poénokat” ami miatt egy picit érdekesebb, mo... több»

Galéria (12)

Videók (5)

A film összbevétele 234 206 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyszerre debütált a tengerentúlon a mozikban és VOD-platformon.

(hp )
 

A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 88 százalékon áll (2020. február).

(hp )
 

A produkciót forgalmazó IFC Films provokatív, csavaros pszichológiai thrillerként harangozta be a filmet.

(hp )
 

Ez a film Carlo Mirabella-Davis rendezői debütálása.

(hp )
 

A lány a vonaton után ez Haley Bennett második olyan filmje a közelmúltból, melynek cselekménye Hudson Valley-ben játszódik.

(hp )
 

A film forgatása 2018. májusában kezdődött meg. A stáb dolgozott Poughkeepsie-ben, New Yorkban, a Hudson folyó partján és közeli farmon is, melyre azért esett a rendező, Carlo Mirabella-Davis választása, mely az ott álló ház Hitchcockot idézte a számára.

(hp )
 

A film világpremierje 2019. április 28-án volt a Tribeca Filmfesztiválon.

(hp )
 
kritika több»