Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Nyelés (2019)

Swallow
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Videók (3)

 
petraszab   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

1

Nem tudtam szeretni a filmet, nem kötött le. Biztos azért, mert nem fogott meg a főszereplő, nem került hozzám, mint nézőhöz elég közel.

 
Eastern79   2021. 06. 03.

a nap véleménye

2
Érzékeny emberekről érzékeny embereknek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az, hogy emberek néha ellenállhatatlan vágyat éreznek nem ételnek tekinthető tárgyak lenyelésére, jól ismert pszichés diszfunkció, de bizonyos életszituációkban átmeneti zavar is lehet. Van azonban ennek az étkezési zavarnak néha olyan extrém megnyil... teljes kritika»

 
indingo   2020. 08. 19.

1

Műfajilag nem tudom hova tenni a filmet, és magát a történtét se. Kicsit beteg, és nem igazán köti le a nézőt.

 
elekm90   2020. 05. 08.

a nap véleménye

1
Az év eddigi pozitív meglepetése

Amikor először megláttam a film előzetesét, engem nagyon felcsigázott, érdekesnek és egyedinek tartottam az alapkoncepciót. A kritikusok többnyire szerették, illetve érdekelt, hogy mit hoznak ki ebből az egészből. A megjelenését követően mindenhol na... teljes kritika»

 
Greeta   2020. 08. 27.

2

A fényképezése érdekes volt, és a művészfilmekkel sincs semmi problémám, de valahogy felkavarodott a gyomrom a történetétől.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 25.

0

Jó, jó, tudom, ez is kell, és erre is van igény, csakhogy nem nálam. Egy kőkemény dráma, ami néhol gyomorforgató is, de ennyi. Lapos és vontatott, ráadásul idegesítő benne a férj karaktere. Nekem abszolúte nem bejövős.

 
stevepisti   2020. 10. 15.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nálam ez most nem jött be, nekem ez most nagyon vontatottnak tűnt. Nem igazán történt benne semmi, amit előre ne lehetett volna kitalálni, annyira egyértelműen utaltak minden történésre, előre lelőtték a „poénokat”, ami miatt egy picit érdekesebb, mo... több»

A film összbevétele 234 206 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyszerre debütált a tengerentúlon a mozikban és VOD-platformon.

(hp)
 

A film kimagasló kritikai fogadtatásban részesült. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 88 százalékon áll (2020. február).

(hp)
 

A produkciót forgalmazó IFC Films provokatív, csavaros pszichológiai thrillerként harangozta be a filmet.

(hp)
 

Ez a film Carlo Mirabella-Davis rendezői debütálása.

(hp)
 

A lány a vonaton után ez Haley Bennett második olyan filmje a közelmúltból, melynek cselekménye Hudson Valley-ben játszódik.

(hp)
 
Swallow [swɔloʊ]. Angol szó, jelentései igeként: nyel, elfogad, elfojt. Jelentései főnévként: fecske, korty, falat. A 2019-es amerikai-francia Nyelés című thriller azt járja körül, meddig képes tűrni, nyelni az ember egy olyan élethelyzetben, amiben nem érzi jól magát. Amiben ő a fogva tartott fecske. több»