Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
59%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
5
Videók

Vélemények: Nyelés (2019)

 
Annuska   2020. 10. 18.

legújabb vélemény

Hiányoltam a tényleges cselekményt, ami előre vitte volna a filmet. Az érzelmi vonal sem volt túl erős. Nekem nem tetszett.

 
elekm90   2020. 05. 08.

a nap véleménye

Az év eddigi pozitív meglepetése

Amikor először megláttam a film előzetesét, engem nagyon felcsigázott, érdekesnek és egyedinek tartottam az alapkoncepciót. A kritikusok többnyire szerették, illetve érdekelt, hogy mit hoznak ki ebből az egészből. A megjelenését követően mindenhol na... teljes kritika»


 
indingo   2020. 08. 19.

Műfajilag nem tudom hova tenni a filmet és magát a történtét se. Kicsit beteg és nem igazán köti le a nézőt.

 
Greeta   2020. 08. 27.

A fényképezése érdekes volt és a művészfilmekkel sincs semmi problémám, de valahogy felkavarodott a gyomrom a történetététől.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 25.

Jó, jó, tudom, ez is kell és erre is van igény, csakhogy nem nálam. Egy kőkemény dráma, ami néhol gyomorforgató is, de ennyi. Lapos és vontatott, ráadásul idegesítő benne a férj karaktere. Nekem abszolúte nem bejövős.

 
BoBamburg   2020. 09. 04.

Érdekes film, az egyszer szent igaz. A leírások alapján bizonyos szemszögből többet, bizonyos szemszögből kevesebbet kaptam, mint azt vártam. De ettől függetlenül egy igazán kellemes és sötét lélektani dráma.

 
stevepisti   2020. 10. 15.

Nálam ez most nem jött be, nekem ez most nagyon vontatottnak tünt. Nem igazán történt benne semmi, amit előre ne lehetett volna kitalálni, annyira egyértelműen utaltak minden történésre, előre le lőtték a „poénokat” ami miatt egy picit érdekesebb, mo... több»

 
Paulo-Varga   2020. 04. 12.

Nem lehet mindent lenyelni!

A Nyelés, bár még a hivatalos kommunikáció is horrorfilmként pozicionálja, inkább egy párkapcsolati/pszichológiai dráma a #metoo szellemiségében. Ennek ellenére a főszereplőt kínzó, pica nevű pszichés zavar megjelenítése kifejezetten sokkoló, az igaz... teljes kritika»

 
Ildikó Bacskai   2020. 04. 05.

Nagy falat

Imádom az ilyen rendezésű filmeket, a látvány és az érzés a bőröd alá mászik, pláne kellemes releváns filmzenékkel. Tetszik a színészek játéka is. Éppen annyira gyomorforgató, hogy a mélységeket meg tudjuk élni. Vadászom az ilyen filmeket.