Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Bogi87   2016. 05. 27.

Az elmegyógyintézetekben játszódó filmeket mindig valamiféle misztikusság, kiszámíthatatlanság lengi körül. Így volt ez a Stonehearst Elmegyógyintézet esetében is.

 
Berto49   2017. 04. 02.

Fiatal koromban nagyon kedveltem Poe írásait, talán ezt a novelláját is (Dr. Kátrány és Toll professzor módszere) olvastam, bár nem emlékeztem rá. Úgy gondolom, hogy kinőttem már az ilyen vadromantikus történetekből, vagy a film nagyon rossz, mert csak több részletben kínlódtam végig. Ben Kingsley, Michael Caine, Kate Beckinsale hiába szerepeltek, számomra roppant unalmas volt. Halványan rémlik egy Jókai novella, amiben szintén megfordult a világ, vagyis az őrültek az ápolók és fordítva.


 
Szilonka   2017. 05. 23.

Remek film volt, végig ott volt a feszültség a filmben. Több csavar is volt benne, amikor már azt hitted már mindent tudsz, jött egy újabb fricska a nézőnek.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Szuper a film szereposztása és a története? Nagyon tetszett, az orránál fogva vezeti a nézőt a legvégsőkig, már azt hiszed, hogy mindent tudsz és után jön még egy pofon. Imádtam.

 
TomÁcs   2018. 04. 16.

Tényleg csak ajánlani tudom a filmet. Aki szereti a kicsit elvont történeteket, annak biztosan tetszeni fog a film. Hatalmas csavar van benne. leesett az állam.

Jim Sturgess
Ben Kingsley
Ben Kingsley
Jim Sturgess
Ben Kingsley
Jim Sturgess
Kate Beckinsale
Ben Kingsley
Kate Beckinsale
Ben Kingsley
Kate Beckinsale
Jim Sturgess
Kate Beckinsale
 
Megtekintés: Ha szereted a komor, gótikus történeteket, amelyben nyikorgó ajtók mögött elhal a halálsikoly, akkor tegyél vele próbát. Engem végtelenül untatott. több»
 

Sir Ben Kingsley második alkalommal alakít orvost egy elmegyógyintézetben a Viharsziget (2010) után.

(dulkap)
 

A film egy 1844-ben íródott Edgard Allan Poe novella alapján készült (The System of Doctor Tarr and Professor Fether).

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.