A történet főhőse Rudi, egy átlagos, jólelkű irodista srác, akinek a nagyapja egy szívtelen csalás áldozatává válik. Rudit nem hagyja nyugodni az igazságérzete, és úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet. Ehhez azonban az önbizalom és a furfang mellett szövetségesekre is szüksége… Több
A történet főhőse Rudi, egy átlagos, jólelkű irodista srác, akinek a nagyapja egy szívtelen csalás áldozatává válik. Rudit nem hagyja nyugodni az igazságérzete, és úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet. Ehhez azonban az önbizalom és a furfang mellett szövetségesekre is szüksége lesz.
Az Oscar-díjas Deák Kristóf a nyomozós thrillerek valamint a fekete komédiák elemeivel tarkított felnövés-filmje, Az unoka főszerepét Blahó Gergely alakítja, akit először láthatunk egészestés mozifilmben. Mellette a további szerepekben olyan hazai sztárokat vonultat fel a produkció, mint Jordán Tamás, Jászberényi Gábor , Pogány Judit, Bárdos Judit, Döbrösi Laura vagy Hámori Ildikó.
A rendező első mozifilmje, melynek forgatásának olyan budapesti helyszínek adtak otthont, mint a MÁV székház, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem vagy az Eiffel tér hamarosan a hazai mozikban.
hp)