Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Kolibri-kód
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Filmelemző   2018. 04. 22.

legújabb vélemény

Jason Statham és egy két különleges fordulat emeli ki a tucat akciófilmek közül. Például az apáca és Joey Jones (Statham) kapcsolat a meglehetősen furcsa fejezete a történetnek. Jók a verekedések, az akciók üldözések. Összességében: közepesnél jobb. Értékelés: 6,5 / 10 pont.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 18.

Jason Statham egyik legjobb filmje. Az elejétől a végéig tele volt akcióval és végig leköti az ember figyelmét. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha egy jó thrillert akar látni.


 
Berto49   2017. 12. 09.

Szerintem a legjobb Statham-film! A megszokottnál kevesebbet verekszik, viszont jól játszik benne, és nagyon sok aktuális problémáról szól. Egyetlen momentum nem tetszett a filmben: Cristina nővér nem igazán viselkedett apáca módra, bár a bakfiskori események hozzájárultak a mostani tettéhez. Statham jólöltözötten igazán vonzó férfi, nem csoda, hogy modellként kezdte a pályáját.

 
Adepto   2018. 02. 04.

Jason Statham jobb filmjei közül való, habár azért lehetett volna maradandóbb alkotás is. Például úgy, ha az apácával csak barátok és tisztelik, segítik egymást. Nekem ez a túlfűtött hangulat nem jött be. Kicsit hatásvadásznak éreztem, ami elvett a film minőségéből.

 
era93   2015. 06. 05.

Érdekes volt Jason Statham-et egy drámában látni. Sokaknak talán erős volt ez a koncepció nekem mégis tetszett. Lehet, hogy egy másik színésszel talán még jobb lett volna de azért elég jól helyt tudott állni az akció filmekben már megszokott Statham is.

A film összbevétele 12 671 109 dollár volt (imdb.com).

 

Az elsőfilmes rendező, Steven Knight olyan forgatókönyveket készített, mint a Gyönyörű mocsokságok és a Gyilkos ígéretek, mindkettőre zseniális értékelést adtam. Nem csoda tehát, hogy ez is nálam zseniális lett.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.