Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Kolibri-kód
 
Filmelemző   2018. 04. 22.

legújabb vélemény

Jason Statham és egy két különleges fordulat emeli ki a tucat akciófilmek közül. Például az apáca és Joey Jones (Statham) kapcsolat a meglehetősen furcsa fejezete a történetnek. Jók a verekedések, az akciók üldözések. Összességében: közepesnél jobb. Értékelés: 6,5 / 10 pont.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 18.

Jason Statham egyik legjobb filmje. Az elejétől a végéig tele volt akcióval és végig leköti az ember figyelmét. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha egy jó thrillert akar látni.


 
Berto49   2017. 12. 09.

Szerintem a legjobb Statham-film! A megszokottnál kevesebbet verekszik, viszont jól játszik benne, és nagyon sok aktuális problémáról szól. Egyetlen momentum nem tetszett a filmben: Cristina nővér nem igazán viselkedett apáca módra, bár a bakfiskori ... több»

 
Adepto   2018. 02. 04.

Jason Statham jobb filmjei közül való, habár azért lehetett volna maradandóbb alkotás is. Például úgy, ha az apácával csak barátok és tisztelik, segítik egymást. Nekem ez a túlfűtött hangulat nem jött be. Kicsit hatásvadásznak éreztem, ami elvett a film minőségéből.

 
era93   2015. 06. 05.

Érdekes volt Jason Statham-et egy drámában látni. Sokaknak talán erős volt ez a koncepció nekem mégis tetszett. Lehet, hogy egy másik színésszel talán még jobb lett volna de azért elég jól helyt tudott állni az akció filmekben már megszokott Statham is.

 
Helgus   2015. 03. 30.

Ő végig úgy érezte,hogy nem érdemel boldogságot,de azért vágyott rá mint minden ember.Erről a vívódásról szólt a film,egy jó emerről akit elsodort az élet.Végig abban bíztam,hogy talán nem rohan a vesztébe.Ugyan nem az lett a vége,hogy szitává lőtték... több»

 
Hangus   2015. 12. 05.

Hát ez az apáca hölgy néha már idegesített de maga a történet jó volt ahogy Jason jó útra tért.A tőle megszokott akció nem nagyon volt a filmben,de így is tetszett.

A film összbevétele 12 671 109 dollár volt (imdb.com).

 

Az elsőfilmes rendező, Steven Knight olyan forgatókönyveket készített, mint a Gyönyörű mocsokságok és a Gyilkos ígéretek, mindkettőre zseniális értékelést adtam. Nem csoda tehát, hogy ez is nálam zseniális lett.

(Berto49)