Hamarosan a mozikban Steven Knight filmje, melynek premierje kapcsán 6 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Már csak hetek kérdése, és a mozikban a világszerte milliók által várt Vihar előtt, mely minden bizonnyal nálunk is szép sikerekre számíthat. A filmet Steven Knight írta és rendezte (Locke - Nincs visszaút, Kolibri-kód), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou, Jeremy Strong és Kenneth Fok

Íme 6 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • A film főbb szerepeiben két Oscar-díjas (Matthew McConaughey, Anne Hathaway) és két Oscar-díjra jelölt színészt (Diane Lane, Djimon Hounsou) láthatunk, de a rendezőt, Steven Knight-ot is jelölték már az Akadémia aranyszobrára a Gyönyörű mocsokságok forgatókönyvéért.
  • A film premierdátumát eredetileg 2018. szeptember 28-ra tűzte ki az Aviron Pictures, de a bemutatót végül október 19-re halasztották.
  • A filmet Mauritiuson forgatták. A munkálatok 2017 júliusának második felében kezdődtek meg.
  • Matthew McConaughey és Anne Hathaway második alkalommal dolgozott együtt a Csillagok között után.
  • Matthew McConaughey és Djimon Hounsou második közös filmje az 1997-es Amistad után.
  • A film női főszerepét eredetileg Uma Thurman alakította volna, de végül nem tudta vállalni a forgatást. Ezt követően szerződött le a filmhez Diane Lane.

Hazai premierdátum: 2018.10.18.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: