Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Berto49   2018. 04. 28.

Már jóval a mostani illegális bevándorlási hullám előtt például Angliában megmutatkoztak a jelenséggel járó súlyos problémák. Romantikus krimibe ágyazott izgalmas és megrázó film Okwe (Chiwetel Ejiofor – a későbbi „12 év rabszolgaság” főhőse) és Seyna (Audrey Tautou - Amélie csodálatos élete) története. Az éjt nappallá tevő nigériai származású Okwe az eléggé el nem ítélhető szervkereskedelem nyomaira bukkan, és orvos létére ki akarja deríteni az eset körülményeit. Az évek folyamán igazi sztárrá vált, valóban nigériai származású színész, Chiwetel Ejiofor alakítása nagyon emlékezetes, válogathat a jobbnál jobb szerepajánlatok között.

 
Moria99   2015. 08. 21.

Nincs még egy ilyen film. Ez valami oltárian extra mega módon szuper ha szabad így fogalmazni és talán nem túlzás. Számomra legalábbis igazán maradandó élményt nyújtott. Máskor is elő fogom venni megnézésre :)


 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Nekem nem tetszett a film, klisés, és sok helyen dramaturgiailag meggondolatlan.

 
jake_green   2018. 08. 28.

Ez egy középszerű történet. Mondjuk Audrey Tatou amiben szerepel-.....nem is tudom miért vártam ennél többet. Ez ilyen "aranyos-lötyögős" kategória de semmiképp sem a maradandó filmművészeti alkotások közé sorolnám. Nem jó film, a végén a csavar miatt kap 2 csillagot (odáig halálra untam magam).

Chiwetel Ejiofor
Audrey Tautou
Audrey Tautou
Chiwetel Ejiofor
Sophie Okonedo
Benedict Wong
Sergi López
Chiwetel Ejiofor
Sergi López
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.