Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Bácsi (2010)

Ajeossi
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Bácsi

Galéria (12)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 09. 04.

legújabb vélemény

0

Ez egy mezei bosszúfilm, viszont kiváló megvalósítással, mondjuk csak a második felére kezd igazán felpörögni, néhány akciójelenet viszont egészen látványos és ötletes. Az elejét én kissé sietősnek és túlzsúfoltnak éreztem, túl sok karaktert dobott b... több»

 
hsanya182   2019. 01. 11.

1
Szomorú leszámolós film pozitív kicsengéssel

Nagyon jól felépített film, sok benne a részletesség, életszerű és mellette szomorú film, de mégis pozitív kicsnengéssel jövünk ki belőle. Nem az a tipikus boszúállós, leszámolós film. Tanulságos. Mindenképp érdemes egyszer megnézni. Legjobb koreai filmek között van.

 
stomachh   2016. 10. 18.

1

Lassacskán indult be. De aztán egy jó kis pörgős akciós bosszúfilm kerekedett belőle.

 
csenge   2015. 06. 18.

1

Őszintén szólva nem számítottam túl sokra ettől a filmtől, de annál kellemesebben csalódtam. Nagyszerű akciófilm, amit a műfaj kedvelőinek csak ajánlani tudok.

 
grigoriy1rem   2015. 09. 30.

1

Lassan indul, de amikor belecsapnak a lecsóba az alkotók, abból egy igen jó akciódráma kerekedik ki. Nálam nagyon beütött!

 
DarkMoss   2016. 02. 26.

1

Nem a legokosabb film, de kellően pörgős és látványos, szóval egynek elmegy. Láttunk ilyen jellegű filmből már sok jobbat, de sok rosszabbat is.

 
szucszoli   2019. 08. 15.

0
Megható akció

Ebben a filmben nemcsak az a jó, hogy nem azokkal az agyonsztárolt színészarcokkal jeleníti meg az akciót, akiket már ezerszer láttunk hálivúdból. Sokkal jobb film, mint a hálivúdi társai, mert már-már a dráma irányába hajlik. Ez a téma, amit felvet (gyerekdrogfutárkodás, szervkereskedés) egy jó alapanyag. Nagy kár, hogy ezt a témát azzal az erkölcsi mellényúlással próbálja a film eladni, hogy a főhős egy fél városnyi embert kiírt, hogy elérje a célját. Jó, persze, értem én, hogy ezek rosszfiúk, de azért ne már...! :) Azért egy olyan karakter, aki olyan lelki nyugalommal aprítja az embereket, mint én a reggelimhez a vöröshagymát, az elvárná, hogy ezt ne csak azzal a klisével magyarázza ki a film, hogy a főhős katona volt. Viszont a legérdekesebb dolog a főhős apai jellegű érzelmi reakciója a kislány felé, ami olyan tekintetben valóban megható, hogy a főhős valahol a meg nem született gyerekét látja ebben a kislányban. A bosszúállása is lényegében a saját családja legyilkolása után maradt indulatból fakad.