Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
72
Filmadatlap
 
13
Szereplők
9
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Gyilkos szezon
Robert De Niro
 
harnas1207   2019. 05. 27.

legújabb vélemény

Ez a film egy igazi csemege, még annak ellenére is, hogy mennyire amerikaias lett. A feszültség és a cselekmény nagyon jó egy pontig, ahol aztán átveszi a szerepüket a béna akció. Egyetértek az egyik előttem hozzászólóval, ha valakit félholtra kínoznak, az utána ne Rambózzon már egy ilyen stílusú filmben. Kérem ezt hagyjuk meg a béna akciófilmeknek. Továbbá a befejezés is elég gyengére sikerült.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

De Niro és Travolta nagyon jól játszanak együtt és a történet is izgalmasnak mondható bár a végére kicsit unalmassá válik.


 
indingo   2017. 05. 02.

Robert De Niro és John Travolta viszályáról Peter griffin és kakas harca jutott eszembe a Family Guyból. Valakit ötször tiszta erőből képen vágnak, lelőnek, fojtogatnak, de még mindig semmi baja..........ezektől rosszul vagyok.

 
hsanya182   2015. 05. 15.

Aki még nem látta és szereti a "thiller" filmeket annak kötelező. John Travolta hosszú idők eltelte után végül megtalálja és nagyon elegánsan megbosszúlja régi sérelemeit egy parancsot teljesítő katona (Robert De Niro) tettén. Hatalmasak a szinészi alakítások, magával ragad a film, ahogy a párbeszédekből érezhető az állandó feszültség, mely később már humorossá, akár indulatossá is válik. Egy remek alkotás, nem egy könnyed film :)

 
batukán   2015. 12. 28.

Már teljesen reményvesztetté váltam John Travoltával kapcsolatban, amikor jött ez a film. Hatalmas alakítást nyújt, és a történet is végig lekötötte a figyelmemet.

A film összbevétele 27 713 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti forgatókönyv szerint a történet az 1970-es években játszódott volna.

(dulkap)
 

Robert De Niro, Nocal Cage-et váltotta a filmben.

(dulkap)
 

Az első tervek idején még "Shrapnel" lett volna a film címe, John McTiernan rendezte és az Ál/Arc után újra összeáll volna a John Travolta/Nicolas Cage duó.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.