Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
15
Szereplők
8
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

De Niro és Travolta nagyon jól játszanak együtt és a történet is izgalmasnak mondható bár a végére kicsit unalmassá válik.

 
hsanya182   2015. 05. 15.

Aki még nem látta és szereti a "thiller" filmeket annak kötelező. John Travolta hosszú idők eltelte után végül megtalálja és nagyon elegánsan megbosszúlja régi sérelemeit egy parancsot teljesítő katona (Robert De Niro) tettén. Hatalmasak a szinészi alakítások, magával ragad a film, ahogy a párbeszédekből érezhető az állandó feszültség, mely később már humorossá, akár indulatossá is válik. Egy remek alkotás, nem egy könnyed film :)


 
batukán   2015. 12. 28.

Már teljesen reményvesztetté váltam John Travoltával kapcsolatban, amikor jött ez a film. Hatalmas alakítást nyújt, és a történet is végig lekötötte a figyelmemet.

 
indingo   2017. 05. 02.

Robert De Niro és John Travolta viszályáról Peter griffin és kakas harca jutott eszembe a Family Guyból. Valakit ötször tiszta erőből képen vágnak, lelőnek, fojtogatnak, de még mindig semmi baja..........ezektől rosszul vagyok.

 
macskulare   2015. 06. 11.

Hatalmas szinészi játékok csapnak össze egymással. Nem lehet ezt a filmet kikerülni, kötelező megnézni, mint ahogyan a SKORPIÓ becserkészi áldozatát. Egy gyöngyszem! "Intelligens emberek engednek a bosszúvágy érzéseinek." Adok-kapok játékos szindróma néhány véres jelenettel :)

Robert De Niro
 

Az eredeti forgatókönyv szerint a történet az 1970-es években játszódott volna.

(dulkap )
 

Robert De Niro, Nocal Cage-et váltotta a filmben.

(dulkap )
 

Az első tervek idején még "Shrapnel" lett volna a film címe, John McTiernan rendezte és az Ál/Arc után újra összeáll volna a John Travolta/Nicolas Cage duó.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.