Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Halloween 4 (1988)

Halloween 4: The Return of Michael Myers
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Halloween 4

Galéria (16)

Danielle Harris
Danielle Harris
Danielle Harris
Danielle Harris
Donald Pleasence

Videók (2)

 
Kóborló   2022. 11. 01.

legújabb vélemény

0
Michael Myers visszatér

Michael Myers számomra értelemszerűen a legnagyobb horrorikonok közt szerepel, így szinte egyértelmű volt számomra, hogy Halloween estéjén ismételten előkerül nálam egy Halloween-film. Előjáróban csak annyit írnék a filmről, hogy nem tartom egy túlzo... teljes kritika»

 
Márton   2018. 10. 23.

0
Lefelé a lejtőn

Sajnos a Halloween horror szérián is teljes mértékben észre lehet venni azt a fajta minőség hanyatlást mint, szinte az összes hosszabb horror frencsájzt megélt produkciókon! Első rész hatalmas siker mint anyagilag mint kritikailag, majd következik eg... teljes kritika»

 
Kósa Bence   2021. 07. 13.

0

Az első és második, de főleg az előbbi klasszikus. Viszont a harmadik rész után (sajnos) zuhanni kezdet ez a széria is. Ez a rész a leggyengébb.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

0

Bár a kritikusok többsége nagyon lehúzta a Halloween 4-et, én mégis 5 csillagot adok rá, mert velük ellentétben nekem marhára tetszett. Teljesen jó, B-kategóriás horror, tökéletes film annak, aki vágyik egy borzongatós éjszakára.

A film összbevétele 17 768 757 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatást 1988. április 11-én kezdték meg és 1988. május 22-én fejezték be.

(Kóborló )
 

A filmet eredetileg a kaliforniai Pasadenaban forgatták volna le, de végül, hogy takarékoskodni tudjanak a film költségvetésével, a forgatást áthelyezték a Utah állambeli Salt Lake City-be.

(Kóborló )
 

A filmbéli Rachel szerepére esélyesek voltak Rebecca Schaeffer (1967-1989) és Lisa Wilcox színésznők is.

(Kóborló )
 

A film forgatókönyvírójának Alan B. McElroy-nak ez volt az első forgatókönyve, amit írt, és ezt is csak azért vállalta, mert nagy rajongója volt a korábbi Halloween-filmeknek.

(Kóborló )
 

A filmbéli Jamie Lloyd karaktere a történet szerint hét éves volt, viszont az őt alakító Danielle Harris a forgatás alatt már tizenegy éves volt.

(Kóborló )