Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Halloween II
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Márton   2018. 10. 11.

legújabb vélemény

Erős folytatás a Halloween II

Kimondottan egy jó folytatásnak tartom eme filmet és itt szeretnék egy egyéni véleményt is megjegyezni ezzel kapcsolatban (nem csak jelen horrorfilmünknél a Halloween-nel), hanem szinte minden olyan horrorfilmmel, ami legalább négy vagy több folytatása is napvilágot látott! Érdekesnek tartom, hogy szinte az összes komolyabb horrornál, egészen sikeresen tudták megvalósítani a második részeket (Péntek 13., Rémálom az Elm utcában, Fűrész de még rengeteg filmet felsorolhatnék)! Ezt abból a szempontból is érdekesnek tartom, mert azért jó pár horror eltért az első részekben látottaktól! De térjünk vissza jelen filmünkhöz! A Halloween első része, elképesztő sikereket hozott mint a készítőknek, mint... több»

 
rissa   2017. 11. 07.

Igazából szerintem már az előző rész is zseniális volt, a kórházas atmoszférával egyesítve pedig ezúttal csak még ütősebb lett az egész. Nagyon szeretem ezt a filmet, mert valahogy nem annyira valósághű ugyan, mégis rémisztő tud lenni.

Jamie Lee Curtis
Lance Guest
Donald Pleasence
Donald Pleasence
Jamie Lee Curtis
Lance Guest
Dick Warlock
Jamie Lee Curtis

A film összbevétele 25 533 818 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben ugyan "csak" 10 gyilkosság történik, de ezek már jóval véresebbek, mint az előző Halloween filmben. Mivel 1980-ban bemutatták a Péntek 13 című filmet, John Carpenter (aki ezúttal csak producerként és íróként vett részt a projektben) úgy vélte durvább gyilkolászásra van szükség, így Rick Rosenthal rendező tudta nélkül felturbózta a gyilkossági jeleneteket.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.