Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
53%

Halloween 3.: Boszorkányos időszak (1982)

Halloween III: Season of the Witch
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
45
Képek
1
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 12. 10.

legújabb vélemény

0
Értelem keresése ebben a remekműben.

Úgy döntöttem, hogy megnézem az összes Halloween részt még a 2018-as mozi premier előtt és az első két rész után vártam a folytatást, mert egészen lekötött. Őszintén szólva azóta is arra vagyok kíváncsi, hogy kik adtak a rendezőnek pénzt, miután elolvasták a forgatókönyvet és miért...Semmi köze annak amit az első két részben felépítettek és nem is értem, hogy lehetett elrontani ilyen szinten a Halloween szériát ezzel a résszel. Se Dr. Sam Loomis, Laurie Strode vagy éppen Michael Myers karaktere nem volt benne a filmben és nem is értem, hogy miért nem, de szerintem még jó páran vagyunk így és sajnálom, hogy bő 100 percet elvettek még jó pár ember életéből. Aki esetleg megnézné a Halloween szériát nyugodtan kihagyhatja a 3. részét, mert semmi köze a többinek, sem előtte, sem utána. Óriási csalódás.

 
Márton   2018. 10. 16.

a nap véleménye

0
A Halloween 3 egy bravúros visszatérés

Eme film tökéletesen mutatja be azt, hogy miként lehetséges azt a "bravúrt" végrehajtani egy aránylag eddig sikeres horror-sorozatnak, hogy totálisan ellenmenjen az eddigi két részben látottakkal! Persze már a film dvd-s borítója is hirdeti azt a mon... teljes kritika»


 
moov18   2016. 02. 11.

0

Hmm, eléggé unalmas, monoton egy alkotás. A korábbi részeit nem láttam, így nincs viszonyítási alapom, ettől eltekintve a véleményem változatlan. Kiszámítható, feszültségmentes, nulla izgalom. Volt egy-két jobban megoldott jelenet, például mikor a te... több»

Galéria (45)

Videók (1)

A film összbevétele 14 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film előzetesét az E.T.- A földönkívüli című film előtt vetítették, ami rendesen beparáztatta a gyerekeket.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez az egyetlen Halloween film, amelyben nem szerepel Michael Myers. Ez azért történhetett, mert úgy vélték az ő sztorija a második filmmel lezáródott, így a folytatásokat antológiának szánták, s az volt a terv, minden évben kijönnek egy filmmel.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Szóval, hogy ha el tudod képzelni a halloween estéjét egy William Shatner maszkot viselő, késelő nélkül, és nyitott vagy a szürreálisba hajló ötletekre, akkor a széria feketebáránya határozottan megér egy próbát.
6/10 több»