Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
47%

Halloween 3.: Boszorkányos időszak (1982)

Halloween III: Season of the Witch
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
45
Képek
1
Videók

Galéria (45)

Videók (1)

 
Kóborló   2021. 11. 01.

legújabb vélemény

1
Rossz koncepcióváltás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy Halloween-film Michael Myers nélkül, olyan mint egy Péntek 13-film Jason Voorhees nélkül, vagy egy Rémálom az Elm utcában-film Freddy Krueger nélkül. Íztelen és szagtalan. Pont ezt éreztem az 1982-ben bemutatott Halloween 3. - Boszorkányos idősza... teljes kritika»

 
Márton   2018. 10. 16.

a nap véleménye

0
A Halloween 3 egy bravúros visszatérés

Eme film tökéletesen mutatja be azt, hogy miként lehetséges azt a "bravúrt" végrehajtani egy aránylag eddig sikeres horror-sorozatnak, hogy totálisan ellenmenjen az eddigi két részben látottakkal! Persze már a film dvd-s borítója is hirdeti azt a mon... teljes kritika»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 12. 10.

0
Értelem keresése ebben a remekműben.

Úgy döntöttem, hogy megnézem az összes Halloween részt még a 2018-as mozi premier előtt és az első két rész után vártam a folytatást, mert egészen lekötött. Őszintén szólva azóta is arra vagyok kíváncsi, hogy kik adtak a rendezőnek pénzt, miután elolvasták a forgatókönyvet és miért...Semmi köze annak amit az első két részben felépítettek és nem is értem, hogy lehetett elrontani ilyen szinten a Halloween szériát ezzel a résszel. Se Dr. Sam Loomis, Laurie Strode vagy éppen Michael Myers karaktere nem volt benne a filmben és nem is értem, hogy miért nem, de szerintem még jó páran vagyunk így és sajnálom, hogy bő 100 percet elvettek még jó pár ember életéből. Aki esetleg megnézné a Halloween szériát nyugodtan kihagyhatja a 3. részét, mert semmi köze a többinek, sem előtte, sem utána. Óriási csalódás.

 
Kósa Bence   2021. 07. 13.

0

Ez a film nem rossz horror, de egy gyenge halloween film. Miachel Myers nincs a filmben, de ez nem is Haddonfieldben játszódik. Ha nem nagyon ismered a szériát, lehet egy kellemes meglepetés.

 
moov18   2016. 02. 11.

0

Hmm, eléggé unalmas, monoton egy alkotás. A korábbi részeit nem láttam, így nincs viszonyítási alapom, ettől eltekintve a véleményem változatlan. Kiszámítható, feszültségmentes, nulla izgalom. Volt egy-két jobban megoldott jelenet, például mikor a te... több»

A film összbevétele 14 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőjének, Tommy Lee Wallace-nak ez a film volt a rendezői debütálása.

(Kóborló )
 

A film főszerepét alakító Tom Atkins egy interjúban elárulta, hogy volt egy jelenet a filmben, amit legalább negyvenszer vettek fel, mire sikerült. Ez az a jelenet volt, amikor egy maszkot kellett egy kamerára úgy feldobnia, hogy az ott is maradjon és teljesen le is takarja a kamerát.

(Kóborló )
 

Idehaza először a filmnek egy 92 perces változata jelent meg, majd később szintén megjelent a film vágatlan változata is, ami plusz hat perccel volt hosszabb. A vágatlan változat, igaz, nem tartalmazott plusz jeleneteket, de sok jelenetet kibővítettek benne.

(Kóborló )
 

A film főszerepét alaktó Tom Atkins szerint az egyik legnehezebb jelenet a film felvételei során az ágyjelenet volt az Ellie-t alakító Stacey Nelkin színésznővel, méghozzá azért, mert ezt a jelenetet vették fel a forgatások legelején, így még egyáltalán nem ismerte a kolléganőjét.

(Kóborló )
 

A filmet rendező Tommy Lee Wallace hangja hallható, amikor a tévében és a rádióban a maszkokat reklámozzák.

(Kóborló )