Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Imádom, valószínű azért mert tiniként ez volt az első hasonló film amit láttam. Idegen megszállós filmek közül minőségben kiemelkedik. Rengeteg kiváló színész játszik a pörgős lények elleni harcban. Famke Janssen, Ellijah Wood és Salma Hayek is többek között. Nem is értem miért nem ismerik többen. Remek kikapcsolódás.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 04. 27.

B-kategóriás. Vajon ez volt a cél?

Amikor a földönkívülis sztori keveredik az ezredforduló környéki tinifilmek hangulatával, akkor megszületik a Faculty- Az invázium. Kevés pozitívumai közül a legfontosabbat sem igazán írhatjuk a film javára, mert attól még, hogy néha jól esik ilyen könnyed, B-kategóriás alkotásokat nézni, ahol az elejétől fogva tudod ki lesz a rosszfiú és mi lesz a film tanulsága (ha egyáltalán létezik ilyen), attól még az a film nem válik kevésbé rosszá. Mi az előbbi indok miatt választottuk a Facultyt egy könnyed vasárnap délutáni filmezés tárgyául és hát igen, végül is elmondható, hogy pontosan azt kaptuk tőle, amit vártunk. Szereplőgárdát tekintve a film egy igazi sztárparádé. Az más kérdés mondjuk, hogy... több»


 
Puncs   2019. 04. 06.

Tipikus tinihorror, de az igényesebb fajtából. A szereposztás nagyon jó lett, nekem a zenék is bejöttek benne. Szerintem a maga nemében kifejezetten jó film. Egyszer-kétszer meg lehet nézni, bár így, több mint húsz év távlatából egyes jelenetek bugyutának hathatnak.

 
sabnock666   2018. 08. 30.

Famke Janssen az egyik kedvenc színésznőm, mert karakteres, érdekes arcberendezése van, és nagy beleéléssel tud játszani, de ezt a gagyi tinihorrort még ő sem tudja megmenteni. Lapos, unalmas...olyan élettelen.Nem ajánlott.

 
Márton   2019. 01. 14.

Élvezhető inváziós egyveleg lett Az invázium

Számomra egy kimondottan élvezetes és szórakoztató film lett, az 1998-ban bemutatott Faculty-Az invázium, mert sikeresen tudta a film rendezője Robert Rodriguez keverni és egy egészen jól működő eleggyé gyúrni a különböző horror műfajokat! Van itt a testrablós idegen inváziós és az ez időben újra népszerűvé váló, tini-horrorokra jellemző elemek bőven! Számomra mégis a legmeglepőbb tulajdonsága a filmnek, hogy végig lekötötte a figyelmemet és hogy bőven volt izgulni való az egész játékideje alatt! Testrablós idegenek invázióját, legnagyobb bánatomra nagyon régen nem láttam már, pedig pár évtizede ezelőtt a film előtt, elég sok sci-fi horror vette alapjául ezt a témát és nem is voltak annyira... több»

A film összbevétele 40 064 955 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható drogtesztes jelenet, az A Dologban (1982) látható vérvizsgálatos jelentet tiszteletére került be a filmbe!

(Márton)
 

Robert Rodriguez testvére, Tina is szerepel a filmben. Ő az a tetovált lány, akitől Marybeth megkérdezi, merre van a tanári iroda.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Famke Janssen 2016-ban elárulta, hogy még sosem látta a filmet, mivel nem szerette volna látni, hogy végzi a karaktere a történet szerint.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.