Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
65
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
A bestia
 
Márton   2018. 10. 04.

legújabb vélemény

Szerintem semmi baj nincs ezzel a filmmel! Anno annak idején az első dvd-k közt volt amit beszereztem (ha jól emlékszem még valami magazinhoz adták) és a mai napig van amikor előveszem és ismét megnézzem, mert igenis szórakoztató és egy minőségi alkotásról van szó! Persze nem lesz egy klasszikus, vagy örökzöld, de semmi esetre nem sorolnám azok filmek táborába, amik az egyszer nézős és felejtős alkotások tengerében végeznék! Mert jelen produkciónak számomra van stílusa és hangulata! Jól adja vissza a 2000-es évek környékén készített akció horror zsánert! Sajnos a könyvet még nem sikerült beszereznem amiből a forgatókönyvet készítették, de azt olvastam hogy jelentősen más a kész film, mint maga a könyv! Tehát e téren semmiféle viszonyítási alapom nincs! Számomra a történet helyszín választása, már önmagában egyedivé teszi eme alkotást és ehhez párosul még egy elég sötét tónus is és ha ez még nem lenne elég, ügyesen építkezik a mítoszok és babonákban rejlő horrorisztikus lehetőségekre! Ami még szintén tetszett, hogy érezhető volt hogy nagy figyelmet szenteltek a szörny elkészítésére (Stan Winston neve e téren biztosított is a minőségben) és sikerült is elég emlékezetesre elkészíteni a teremtményt! A színészek nagyon jól adják vissza a karaktereket, és ami kimondottan nagy öröm volt számomra, hogy nem csak a legfőbb karakterek teljesítettek remekül, hanem azok is, akiknek akár csak egy rövid jelenetük volt a film alatt! Ahhoz képest hogy már több mint 20 éve készült, de engem még sokadik megtekintése után is le tud kötni, hatalmas pozitívum!

 
Gwen_mot   2016. 05. 15.

Végül is egy korrekt B-kategóriás akció-horror, amit egyszer simán meg lehet nézni. Engem untatott ugyan, de ennél nagyobb gond nincs a filmmel.


 
FunBoi   2016. 01. 27.

Egy bizonyos pontig nekem egészen szórakoztató volt, de úgy nagyjából a film egy harmadától annyira nyilvánvalóvá vált, merre is fut ki majd a film, hogy egyáltalán nem tudott lekötni. Ez nagy kár mert szerintem a színészek remekül alakítottak, az egyes akciójelenetek is egész jól meg voltak koreografálva, de sajnos ennyi és nem több a film.

Penelope Ann Miller
Penelope Ann Miller
Penelope Ann Miller
Clayton Rohner
Penelope Ann Miller
Penelope Ann Miller
Clayton Rohner
Penelope Ann Miller
Penelope Ann Miller

A film összbevétele 48 024 912 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatásait már 1996 augusztusában befejezték, viszont a digitális trükköket csak utólag készítették el, így végül 1997-ben mutatták be a filmet!

(Márton)
 

Audra Lindley utolsó játékfilmje.

(rbernadett)
 

Peter Hyams eredeti választása főszerepre Harrison Ford lett volna, végül a szerepet Tom Sizemore kapta.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.