Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Extraterrestrial (2014)

Extraterrestrial
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Christa Brittany Allen
Anja Savcic
Christa Brittany Allen
Jesse Moss

Videók (2)

 
respect the movies   2018. 02. 25.

legújabb vélemény

0

Szerintem egy egészen jó film volt! Az elmúlt pár napban volt szerencsém egy két igáz jó földönkívülis filmet megtekinteni, pedig az elmúlt időszakban e műfajon belül igazán gyenge alkotásokat láttam eddig! Valahogy úgy gondoltam hogy e műfajon belül... több»

 
TribeBubu   2018. 02. 07.

0

Ritkán pontozok le ennyire egy filmet, de ez valami ritka nagy ökörség volt. A végéig dilemmáztam, hogy komolyan gondolták-e ezt a készítők vagy egy paródiát látok. Arra jutottam, hogy az előbbi. Amúgy nagyon igényesen lett kivitelezve, baromi jó a ... több»

 
kmona   2017. 11. 26.

0

Szerintem egy kicsit túlságosan nyersre lett véve a koncepció, nagyon sok megválaszolatlan kérdés is maradt bennem a film kapcsán. Ennek ellenére szerintem ez simán egy korrekt közepes film lett.

 
Domino   2017. 04. 29.

0

Hát, bennem meghűlt egyszerűen a vér is, rettenetesen félelmetes, ugyanakkor nagyon látványos film volt. Bár a története próbált egy kicsit csavaros lenni, nem hozta meg azt a katarzisélményt, amit vártam volna.

A film összbevétele 71 103 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szintén feltűnik egy rövidke szerepben Emily Perkins (ő az aki a film elején telefonálni akar a benzinkútnál)! Őt talán elsősorban a Vérszomj trilógia című filmből ismerhetjük!

(respect the movies)
 

A film végén feltűnik egy rövidke szerepben Sean Rogerson (a dohányzó ember szerepében), neki ez már a harmadik közös filmje volt a sel, mert mindkét Grave Encounters című filmben szerepelt!

(respect the movies)
 

Érdekesség hogy a film egyik jelenetében feltűnik a rendezőpáros () előző filmjének a Grave Encounters egy dvd példánya, a főszereplőnő otthonának asztalán!

(respect the movies)
 

A filmet a testvérpár készítette! Az ő nevükhöz fűződik a Grave Encounters 2011-es című found footage stílusú horrorfilm!

(respect the movies)