Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Extraterrestrial (2014)

Extraterrestrial
Filmadatlap
 
24
Szereplők
5
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Christa Brittany Allen
Anja Savcic
Christa Brittany Allen
Jesse Moss

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 06.

legújabb vélemény

5
Érdekes koncepció.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Colin Minihan és Stuart Ortiz forgatókönyvéből a filmet maga Colin Minihan rendezte. Már az eleje is sokat sejtetően kezdődött. Lássuk! Éjjel egy furának, és kifejezetten zavartnak tűnő nő dörömböl egy zárva lévő bolt üveges ajtaján, de persze senki ... teljes kritika»

2
 
respect the movies   2018. 02. 25.

0

Szerintem egy egészen jó film volt! Az elmúlt pár napban volt szerencsém egy két igáz jó földönkívülis filmet megtekinteni, pedig az elmúlt időszakban e műfajon belül igazán gyenge alkotásokat láttam eddig! Valahogy úgy gondoltam hogy e műfajon belül... több»

 
TribeBubu   2018. 02. 07.

0

Ritkán pontozok le ennyire egy filmet, de ez valami ritka nagy ökörség volt. A végéig dilemmáztam, hogy komolyan gondolták-e ezt a készítők vagy egy paródiát látok. Arra jutottam, hogy az előbbi. Amúgy nagyon igényesen lett kivitelezve, baromi jó a ... több»

 
kmona   2017. 11. 26.

0

Szerintem egy kicsit túlságosan nyersre lett véve a koncepció, nagyon sok megválaszolatlan kérdés is maradt bennem a film kapcsán. Ennek ellenére szerintem ez simán egy korrekt közepes film lett.

 
Domino   2017. 04. 29.

0

Hát, bennem meghűlt egyszerűen a vér is, rettenetesen félelmetes, ugyanakkor nagyon látványos film volt. Bár a története próbált egy kicsit csavaros lenni, nem hozta meg azt a katarzisélményt, amit vártam volna.

A film összbevétele 71 103 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szintén feltűnik egy rövidke szerepben Emily Perkins (ő az aki a film elején telefonálni akar a benzinkútnál)! Őt talán elsősorban a Vérszomj trilógia című filmből ismerhetjük!

(respect the movies)
 

A film végén feltűnik egy rövidke szerepben Sean Rogerson (a dohányzó ember szerepében), neki ez már a harmadik közös filmje volt a sel, mert mindkét Grave Encounters című filmben szerepelt!

(respect the movies)
 

Érdekesség hogy a film egyik jelenetében feltűnik a rendezőpáros () előző filmjének a Grave Encounters egy dvd példánya, a főszereplőnő otthonának asztalán!

(respect the movies)
 

A filmet a testvérpár készítette! Az ő nevükhöz fűződik a Grave Encounters 2011-es című found footage stílusú horrorfilm!

(respect the movies)