Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
50
Képek
1
Videók
A dolog
 
stevepisti   2020. 08. 29.

legújabb vélemény

Úgy gondolom, hogy ennyi idő elteltével megcsinálni egy ilyen erős film előzmény sztoriját, nagy bátorságra vall. Szerintem nagyjából mindenkiben ,aki látta a 82- es Dolgot kirajzolódott egy elképzelés, hogy mi történhetett a Norvég bázison. Na ezt l... több»

 
indingo   2017. 04. 12.

nekem nem volt bajom a filmben, élveztem elejétől a végéig bár sokak szerint az eredeti verzió jobb. Izgalmas volt a történet és a végére is maradt szufla.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 04.

Nincs a filmnek dinamikája. A 82-es film aminek ez az elsőzményfilmje sokkalta izgalmasabb és gazdagabb volt. Nem nagyon mentek rá az illeszkedésre, inkább leforgattak egy 3 perces részt ami kapcsolódik a régi elejéhez de a film játékidejében nem izm... több»

 
ZeroHero   2019. 10. 02.

Ilyen szereplogardaval nem lehet rossz filmet forgatni... Adott ugye a 82-es A dolog c. film es en a mai napig sem tudom eldonteni, h egyszeruen lemasoltak es ittott modernizaltak azt vagy ez egy elozmenyfilmje annak? A sztori ugyanaz, a fordulatok u... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Ugyanaz és mégis más mint az eredeti. Ez is jól van megszerkesztve és összerakva. Itt is félünk mert el akarjuk hinni, hogy valahol a föld alatt várják, hogy megtaláljuk őket. Erősen kezd és tartja a formáját. Jó horror,ajánlott film.

 
respect the movies   2018. 07. 09.

Kompakt remake és előzményfilm egyben

Szerintem egy egész jó kis filmet hoztak össze. A 82-es Carpenter film számomra az egyik legjobb a kategóriáján belül, ezért is féltem attól amikor kiderült hogy előzményfilmet fognak készíteni a Valamiből, hogy vajon milyen is lesz. Azt sejtettem ho... teljes kritika»

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

A kategóriájában nem annyira elismert film, pedig elég ígéretes. nekem tetszett e a havas környezet, amely még inkább tudta fokozni a borzongást. Izgalmas volt.

A film összbevétele 31 505 287 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőjének Matthijs van Heijningen Jr. ez volt az első nagyjátékfilmje. Ez előtt csak rövidfilmeket és klipeket készített.

(respect the movies)
 

A filmben látható Norvég szereplőknél figyeltek arra, hogy vagy tényleg Norvég származásúak legyenek, vagy legalább skandinávok!

(respect the movies)
 

A film nem lett anyagilag sikeres. Közel 38 millió dollárból készült el, viszont "csak" 31 millió dollár bevételt generált!

(respect the movies)
 

A film rendezője mindenképp kevés CGI technológiát szeretett volna használni a filmben, méghozzá azért, hogy a szereplői láthassák a teremtényeket és ezzel is jobb és hitelesebb reakciókat tudjon elérni a szereplőitől!

(respect the movies)
 

A film készítőinek a 82-es filmben látható Norvég tábor volt a referenciapontjuk a saját filmjükhöz.

(respect the movies)
 

A piros fejsze, amit Joel Edgerton a falba vág, látható az 1982-es filmben is.

(kázsé)
 

Mikor először találkozunk Lloyddal, egy barlangi medvét (ursus spelaeus) tanulmányoz.

(kázsé)
 

Bár a film az 1982-es "A dolog" előzményfilmje, nem pedig a remake-je, a címe ugyanaz, mivel nem tudtak egy jól hangzó címmel előállni.

(kázsé)
 

A film és az eredeti, 1982-es "A dolog" alapötlete egy 1938-as novellából származik.

(kázsé)
 

Az első tervek szerint az eredeti, 1982-es film rendezője, John Carpenter megjelent volna a filmben.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.