Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
50
Képek
1
Videók
A dolog
 
indingo   2017. 04. 12.

nekem nem volt bajom a filmben, élveztem elejétől a végéig bár sokak szerint az eredeti verzió jobb. Izgalmas volt a történet és a végére is maradt szufla.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 04.

Nincs a filmnek dinamikája. A 82-es film aminek ez az elsőzményfilmje sokkalta izgalmasabb és gazdagabb volt. Nem nagyon mentek rá az illeszkedésre, inkább leforgattak egy 3 perces részt ami kapcsolódik a régi elejéhez de a film játékidejében nem izmoztak ezen. Eseménytelenség mellett még a kamerarángatásban is jeleskedett a film. Mintha egy trambulinon ugrált volna az operatőr. Elment azért meg lehetett nézni, szóval annyira nem volt vészes.


 
ZeroHero   2019. 10. 02.

Ilyen szereplogardaval nem lehet rossz filmet forgatni... Adott ugye a 82-es A dolog c. film es en a mai napig sem tudom eldonteni, h egyszeruen lemasoltak es ittott modernizaltak azt vagy ez egy elozmenyfilmje annak? A sztori ugyanaz, a fordulatok ugyanazok, aki latta azt, annak ez igy nem lesz kerek. De. Mar csak a szereplogarda miatt is erdemes megnezni, mert Edgerton es Thomsen is kivalo.

 
respect the movies   2018. 07. 09.
Kompakt remake és előzményfilm egyben

Szerintem egy egész jó kis filmet hoztak össze. A 82-es Carpenter film számomra az egyik legjobb a kategóriáján belül, ezért is féltem attól amikor kiderült hogy előzményfilmet fognak készíteni a Valamiből, hogy vajon milyen is lesz. Azt sejtettem hogy mint hangulatban, mint atmoszférában el fog majd maradni az elődjéhez képest, de azért reménykedtem hogy elrontani talán nem annyira nem fogják. Szerencsére így is lett. Mivel ez egy előzményfilm, fontos volt számomra, hogy mennyire fogják majd a 82-es változatot alapul venni, vagyis pontosabban az ott megismert dolgok miként fognak e filmben visszaköszönni. Azt kell hogy írjam egész korrekt módon sikerült ezeket tálalniuk a készítőknek. Visz... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

A kategóriájában nem annyira elismert film, pedig elég ígéretes. nekem tetszett e a havas környezet, amely még inkább tudta fokozni a borzongást. Izgalmas volt.

A film összbevétele 31 505 287 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezőjének Matthijs van Heijningen Jr. ez volt az első nagyjátékfilmje. Ez előtt csak rövidfilmeket és klipeket készített.

(respect the movies)
 

A filmben látható Norvég szereplőknél figyeltek arra, hogy vagy tényleg Norvég származásúak legyenek, vagy legalább skandinávok!

(respect the movies)
 

A film nem lett anyagilag sikeres. Közel 38 millió dollárból készült el, viszont "csak" 31 millió dollár bevételt generált!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.