Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66

Időbűnök (2007)

Los cronocrímenes
Filmadatlap
 
13
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Időbűnök
 
elekm90   2020. 05. 02.

legújabb vélemény

Kellően megcsavart kis költségvetésű időutazásos thriller, jól kifundált forgatókönyvvel, engem leginkább a Háromszög című 2009-es filmre emlékeztetett. Nagyon ügyesen bontja ki a cselekményt, fokozatosan tágul a perspektívánk, ahogy halad előre.

 
hsanya182   2016. 05. 15.

Illogikus időparadoxon, amelybe a saját döntéseink ismétlődnek úgy hogy tudtában vagyunk a jövőnknek. Furcsa egy film, még a régi borzasztó horrorisztikus zenékkel...Egynek elmegy, végig lehet nézni, az időn való gondolkozás fenntartsa a figyelmet...

1

 
Barthy   2015. 09. 01.

Minden megvan benne a tökéletes szórakozáshoz. Még ma is a könnyed műfajok egyik legnagyobbjának tekinthető. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve.

 
Kriszta   2015. 05. 21.

Ezt a filmet először a tévében csíptem el egy szombat éjszaka, gondoltam adok neki 15 percet, aztán majd meglátjuk. Főszereplőnk egy full hétköznapi figura, aki eleinte úgy tűnik, egyre furcsább kalandokba keveredik. Majd jön az első csavar. Majd a második. Majd a harmadik. A film vége: "He???" Áll felszedése a padlóról, majd azonnal rákeresés, és megrendelés dvd-n :). Extra kis költségvetésből ilyen filmet kihozni, na ez a nem semmi!

 
BÉLA Nézhetetlen  2019. 12. 25.

Idő pazarlás.

Nehogy megnézze valaki merő egy idő pazarlás. MINDENESETRE ÉN SZÓLTAM !

 
Laszlovszky András   2020. 03. 25.

Csavaros

Alacsony költségvetésű, kevés szereplős film, de egy pillanatra sem látszik rajta semmilyen amatőrizmus, ami ilyenkor rendszeresen rontja az élményt. A sztori egyszerű, de az időutazásban rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználja, csavaros és ötletes. A színészek, de főleg a főszereplő zseniális. Más nem nagyon mondható el róla spoiler nélkül, mert az első perctől fogva minden eseménynek jelentősége van. Meg kell nézni. Pár év után másodszor nézve lett az igazi.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.