Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Időbűnök (2007)

Los cronocrímenes
Filmadatlap
 
13
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Időbűnök
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
BÉLA Nézhetetlen  2019. 12. 25.

legújabb vélemény

Idő pazarlás.

Nehogy megnézze valaki merő egy idő pazarlás. MINDENESETRE ÉN SZÓLTAM !

 
hsanya182   2016. 05. 15.

Illogikus időparadoxon, amelybe a saját döntéseink ismétlődnek úgy hogy tudtában vagyunk a jövőnknek. Furcsa egy film, még a régi borzasztó horrorisztikus zenékkel...Egynek elmegy, végig lehet nézni, az időn való gondolkozás fenntartsa a figyelmet...

1

 
Barthy   2015. 09. 01.

Minden megvan benne a tökéletes szórakozáshoz. Még ma is a könnyed műfajok egyik legnagyobbjának tekinthető. Leköti az ember figyelmét, kalandos vonalvezetéssel fűszerezve.

 
Kriszta   2015. 05. 21.

Ezt a filmet először a tévében csíptem el egy szombat éjszaka, gondoltam adok neki 15 percet, aztán majd meglátjuk. Főszereplőnk egy full hétköznapi figura, aki eleinte úgy tűnik, egyre furcsább kalandokba keveredik. Majd jön az első csavar. Majd a második. Majd a harmadik. A film vége: "He???" Áll felszedése a padlóról, majd azonnal rákeresés, és megrendelés dvd-n :). Extra kis költségvetésből ilyen filmet kihozni, na ez a nem semmi!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.