Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
25
Képek
9
Videók
 
Az amatőr   2019. 03. 15.
Se nem folytatás, se nem előzmèny

Tipikusan az a folytatás film, ami szinte semmit nem tett hozzá az elődjéhez. Zavaros magyarázata az előző rész eseményeinek, amire valójában egyáltalán nem volt szükség. Viszont, ha már megpróbálták felgöngyölíteni az időhurok rejtélyét, akkor legalább kielégítően csinálták volna, de logikus magyarázat helyett csak egy értelmetlen klisés katyvasz maradt a néző fejében a film után. Mondhatni se füle, se farka a történetnek, csak egy helyben toporgás az egész. Egyedül Jessica Rothe kiemelkedő alakítása menti meg a filmet. A színésznő tényleg nagyon odatette magát Tree szerepének megformálásakor, valósággal sziporkázott a szerepben. Másik jó pontja még a filmnek, hogy helyenként mély érzelmi ... több»

 
MMcFly2015   2019. 02. 18.
Nem lett okosabb, nem lett jobb, de hozza az első rész színvonalát

A Boldog halálnapot első részével sem voltam teljes mértékben kibékülve, de a hibáival együtt is megfogott annyira, hogy ha már ráerőltettek egy folytatást, azt is megnézzem. A film bevezetése utalt egy sci-fi vonalon túlgondolt (időutazós) sztorira, viszont ezen sajnos hamar átsiklik a történet és megkapjuk az első részben megismert unalomig nézett bonyodalmat, kicsit másként. A fő probléma számomra ez a ,,kicsit másként" kifejezésben rejlik. Az oké, hogy megmagyarázták az első rész jelenségét, valami tudományos rizsával, de több dimenziós, alternatív világokat belekavarni egy viszonylag egyszerű történetbe erős húzás volt. A baba maszkos gyilkos, ami talán a motorja volt az első résznek, ... több»


 
lucy07   2019. 03. 15.

Először fenntartásaim voltak a filmmel kapcsolatban, nem éreztem szükségesnek, hogy folytassák a Boldog halálnapot. Úgy gondoltam, az első rész úgy volt jó, ahogy; nem kell azt még tovább ragozni. Aztán, amikor láttam az előzetesét, már vártam, hogy megnézhessem. Végül szerencsére nem csalódtam a filmben, nekem tetszett. Nem ugyanúgy, mint az első, de akkor is nagyon tetszett.

 
Missy326   2019. 02. 24.

Az első részhez mérve ez a film szuper lett. Nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem, ugyanis az első a trailerek után hatalmas nagy csalódás volt. Mivel nem voltak túl nagy elvárásaim, pozitív meglepetés ért, ennek ellenére még így is csak egy középszerű, egyszer nézhető filmnek tartom. Egy rossz vígjáték, semmiképp sem horror, vagy thriller.

 
Bee97   2019. 02. 22.

Imádtam az első részt is, de ez a második bomba jó lett! Az egyik kedvenc "Vígjátékom" lett ez a két film :D

Jessica Rothe
Jessica Rothe
Jessica Rothe
 
Ismét Tree Gelbman (Jessica Rothe) csinos nyakára tekeredik az időhurok, s most legalább annyiszor érezheti magát Marty McFly-nak, mint Phil Connorsnak – de ettől még a folytatás sokkal inkább hasonlít egy túlbonyolított, éppenhogy vicces vígjátékra, mint virtuóz slasher-horrorra. több»
 
A Boldog halálnapot! 2 olyan, mint az széria által feldolgozott történet: ugyanaz. Ha szándékosnak vélném, még egy jó geg is lehetne, hogy ugyanazt a filmet újra elkészítik és bemutatják, hogy megint átélhessük a „csodát”. A második felvonás egy nagyon erős déjà vu érzést kelt, amit még az előzőekben elmaradt magyarázatok pótlására tett kísérletek sem tudnak érdekessé tenni. több»
 

Christopher Landon elmesélte, hogy azért egy fura bébi maszk takarja el a gyilkos arcát, mert egyszerre vicces és ijesztő is, sőt nem sokkal a film forgatása előtt tudta meg, hogy hamarosan fia születik, így akkoriban majdnem mindenhol babákat látott.

(Thibo84 )
 

A film annak a Blumhouse produkciós cégnek a gyártásában készült, mely az utóbbi években olyan kasszasiker horrorokat mutatott be, mint a Felelsz vagy mersz, Amityville: Az ébredés, a Tűnj el!, a Széttörve, az Ouija: A gonosz eredete vagy a Parajelenségek.

(hp)
 

A film első része hatalmas kasszasiker volt. 4,8 millió dolláros költségvetése mellé több mint 125 millió dollárt termelt világszerte.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.