Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Vivarium (2019)

Vivarium
Filmadatlap
 
20
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
szoljhozzam   2021. 10. 26.

legújabb vélemény

1

Különleges film, de nem pont ilyenre számítottam. Az alakítások jók, és a történet előmenetelében is van feszültség, de a befejezés nem tetszett.

 
indingo   2020. 03. 28.

1

A hangulata érdekes volt a filmnek. Már az előzetes is egy nem mindennapi, bár kicsit elvont film hangulatát keltette. Olyan is volt. Némiképpen beteg. A látvány elég monoton, a történet is egy idő után egyhangú lett. Jesse Eisenbergnek jól állnak ez... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 30.

0

Jesse Eisenberg zseniálisan játszik ebben a kifejezetten érdekfeszítő moziban. Mi a lényeg? Erre nem lehet konkrét választ adni, de talán az egyik legfontosabb a személytelenség, uniformizáció, erre építenek szerintem az egyforma házak. Akár lehet eg... több»

 
Szilonka   2020. 08. 22.

1

Végig lengi valami megmagyarázhatatlan, ami a legvégéig benne van. A műfajt kedvelőknek jó lehet a film, befejezésben picit többet vártam.

 
Kóborló   2020. 05. 27.

0
Örök otthon!

Véleményemet azzal kezdeném, hogy a Vivarium című film egy igencsak rétegfilm, ami minden bizonnyal alaposan meg fogja osztani azon emberek csoportját, akik rászánják az életükből azt a kicsivel több mint másfél órácskát. Merthogy már a műfaji behatá... teljes kritika»

 
HE7EDIK Nézhetetlen  2020. 06. 01.

0

Ha valaki kínozni akarja magát másfél órán keresztül egy elvont hülyeséggel, bátran nézze meg!

 
elekm90   2021. 07. 31.

0

Az utóbbi időben általam látott filmek közül az egyik legegyedibb és legötletesebb alkotás. Már műfajilag sem egyszerű besorolni, valóban van benne némi horror, de alapvetően egy családi drámát ábrázol sci-fi elemekkel. Rendkívül sok témát feszeget a... több»

A film összbevétele 434 030 dollár volt (imdb.com).

 

A film két főszereplője, Jesse Eisenberg és Imogen Poots ezzel a filmmel együtt már háromszor szerepelt közös filmben.

(Kóborló )
 

A Vivarium egy latin eredetű szó, jelentése pedig egyfajta ketrec, ahol a fogvatartott állatok olyan környezetben vannak, ami nagyon hasonlít az eredeti élőhelyükre.

(Kóborló )
 
Mindazonáltal akik szeretik a szokásostól eltérőbb, elvontabb, és mély mondanivalóval rendelkező filmeket, azok bátran tegyenek vele egy próbát. több»
 
Szóval érdekes ötlettel bíró sci-fi kamaradráma ide vagy oda, sikerülhetett volna hatásosabban is. több»