Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%
Filmadatlap
 
15
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Vivarium
 
Attish79   2020. 11. 23.

legújabb vélemény

A Kiábrándult értelmetlenség metafórája

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A trailer felkeltheti az ember érdeklődését, de a filmnek nem szabad nekiállni. Rövid, de így is gyötrelmes. Nyilván nincsenek válaszok, mert az egész a kisvárosi mindennapok taposómalmának - rendező szerinti - értelmetlenségét, és fázisait szeretné elénk tárni, de olyan unalmasan és bután erőltetetten teszi mindezt, hogy aki bele akarja látni a fent említett élet velejáróit (egyforma házak, egyforma napok, ingerszegény környezet, gyereknevelés nehézségei, elhidegülés stb.) az is mérgesen és hiányérzettel teli végez a filmmel. Elpazarolt másfél óra, bosszantó, buta, tipikus wtf! Kár érte...

 
indingo   2020. 03. 28.

A hangulata érdekes volt a filmnek. Már az előzetes is egy nem mindennapi, bár kicsit elvont film hangulatát keltette. Olyan is volt. Némiképpen beteg. A látvány elég monoton, a történet is egy idő után egyhangú lett. Jesse Eisenbergnek jól állnak ez... több»


 
HETEDIK Nézhetetlen  2020. 06. 01.

Ha valaki kínozni akarja magát másfél órán keresztül egy elvont hülyeséggel, bátran nézze meg!

 
Szilonka   2020. 08. 22.

Végig lengi valami megmagyarázhatatlan, ami a legvégéig benne van. A műfajt kedvelőknek jó lehet a film, befejezésben picit többet vártam.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 30.

Jesse Eisenberg zseniálisan játszik ebben a kifejezetten érdekfeszítő moziban.Mi a lényeg?Erre nem lehet konkrét választ adni,de talán az egyik legfontosabb a személytelenség,uniformizáció,erre építenek szerintem az egyforma házak.Akár lehet egy kísé... több»

 
Lonka   2020. 09. 15.

Furcsa egy film volt az biztos, nem mondom hogy minden lépést, történést értettem, de egynek jó sci-fi volt.

 
Greeta   2020. 08. 29.

Nem igazán értettem miről is szólt a film, de az atmoszférája tetszett. Valahol az örök körforgást szemlélteti és hogy milyen parányiak vagyunk a élet tengerén.

Galéria (12)

Videók (2)

A film összbevétele 123 044 dollár volt (imdb.com).

 

A film két főszereplője, Jesse Eisenberg és Imogen Poots ezzel a filmmel együtt már háromszor szerepelt közös filmben.

(Kóborló )
 

A Vivarium egy latin eredetű szó, jelentése pedig egyfajta ketrec, ahol a fogvatartott állatok olyan környezetben vannak, ami nagyon hasonlít az eredeti élőhelyükre.

(Kóborló )
 
A Vivarium egy vérbeli szatíra. Nem lesz mindenki kedvence, de rétegeltsége és főleg bizarr hangulata miatt minden esélye megvan arra, hogy kultfilmmé váljon, még ebben a karanténidőszakban is. több»
 
Szóval érdekes ötlettel bíró sci-fi kamaradráma ide vagy oda, sikerülhetett volna hatásosabban is. több»
 
Mindazonáltal akik szeretik a szokásostól eltérőbb, elvontabb, és mély mondanivalóval rendelkező filmeket, azok bátran tegyenek vele egy próbát. több»