Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
56
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Vivarium
 
HETEDIK Nézhetetlen  2020. 06. 01.

legújabb vélemény

Ha valaki kínozni akarja magát másfél órán keresztül egy elvont hülyeséggel, bátran nézze meg!

 
indingo   2020. 03. 28.

A hangulata érdekes volt a filmnek. Már az előzetes is egy nem mindennapi, bár kicsit elvont film hangulatát keltette. Olyan is volt. Némiképpen beteg. A látvány elég monoton, a történet is egy idő után egyhangú lett. Jesse Eisenbergnek jól állnak ezek a karakterek, ezzel nem volt baj. Nekem a végkifejlet volt egy kicsit kevés, nem sok kérdésre kaptunk választ és így valljuk be az egésznek nem sok értelme volt.


 
Kóborló   2020. 05. 27.

Örök otthon!

Véleményemet azzal kezdeném, hogy a Vivarium című film egy igencsak rétegfilm, ami minden bizonnyal alaposan meg fogja osztani azon emberek csoportját, akik rászánják az életükből azt a kicsivel több mint másfél órácskát. Merthogy már a műfaji behatárolása is igencsak nehézkes, és akkor még csak a műfaját említettem. Van itt dráma, misztikum, sci-fi és talán még egy csipetnyi horror is. Bár talán a horror vonal a legkevésbé domináló, én mégis merném írni azt, hogy igenis jelen van, mert hát a horrort mint műfajt nem csak a vér, a brutalitás és a félelemkeltés által okozott hatásai miatt aggaszthatjuk egy filmre stílusilag, hanem akkor is ha, ha sikerült az adott produkciónak azt a hatást elé... több»

 
A Vivarium egy vérbeli szatíra. Nem lesz mindenki kedvence, de rétegeltsége és főleg bizarr hangulata miatt minden esélye megvan arra, hogy kultfilmmé váljon, még ebben a karanténidőszakban is. több»
 
Szóval érdekes ötlettel bíró sci-fi kamaradráma ide vagy oda, sikerülhetett volna hatásosabban is. több»
 
Mindazonáltal akik szeretik a szokásostól eltérőbb, elvontabb, és mély mondanivalóval rendelkező filmeket, azok bátran tegyenek vele egy próbát. több»

A film összbevétele 123 044 dollár volt (imdb.com).

 

A film két főszereplője, Jesse Eisenberg és Imogen Poots ezzel a filmmel együtt már háromszor szerepelt közös filmben.

(Kóborló )
 

A Vivarium egy latin eredetű szó, jelentése pedig egyfajta ketrec, ahol a fogvatartott állatok olyan környezetben vannak, ami nagyon hasonlít az eredeti élőhelyükre.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.