Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2019. 01. 01.

legújabb vélemény

Komolytalan még paródiának is. Viccből meg lehet nézni, de kínodba is csak keveset fogsz nevetni. Nekem megmaradt a pickupot vezető birka poén jelenete, de azon kívül nevetni nem tudtam rajta. Olyasmi film, amit csak kitolásból ajánlasz a haveroknak.

 
Márton   2018. 12. 31.

Abszurditás a köbön

Amikor egy átlagos filmnéző meghallja azt a tényt hogy valami új film érkezik Új-Zéland csodálatos tájairól, akaratlanul is Peter Jackson Gyűrűk Ura című trilógiája ugrik be neki elsőre! Ha pedig egy horrorkedvelő néző hallja meg azt a tényt, hogy az Új-Zélandiak egy újabb horrorfilmmel örvendeztetik meg a nagyérdemű közönségét, szintén Peter Jackson neve ugrik be elsőre, főleg a korai horrorkomédiái miatt (Hullajó vagy az Ízlésficam című filmjei juthatnak az elsőre az eszünkbe)! Nos a 2006-os A bárányok harapnak című Új-Zélandi horrorkomédia sem árul zsákbamacskát, mert hát egy igen szórakoztató, eléggé véres, néhol már a gusztustalanság peremét is súrolja, de az biztos, hogy nem lesz amolyan ínstand klasszikus mint mondjuk a Hullajó!, de ettől még én jól szórakoztam a filmen! Maga a film története akkora ostobaság hogy még a trash műfaj kedvelői is erőteljesen dörzsölhetik a tenyerüket érte, hisz sok mindent láthattak már, de hogy génmanipulált bárányok támadjanak emberekre és a harapásaitól az áldozataik fertőzöttek lesznek és hogy vérengző birkaemberekké alakuljanak át...na azt hiszem ez még a trash műfaján belül is ritkaságszámba megy! A film gyártása során számomra az egyik legmeglepőbb dolog az volt, hogy a trükköket az Új-Zélandi származású Weta Workshop hozta tető alá (na persze hogy ők feleltek a Gyűrűk Ura trükkjeikért is)! Tehát egyáltalán nem is tudtam elképzelni ... több»


 
smith   2015. 06. 15.

Na ez fájt! Olyan paródia film, amin a fejed fogod fogni, hogy ilyen létezik? Pl. egy jelenet... a bárány elkapja az egyik férfi nemi szervét és húzza, és nyúlik mint egy gumi akármi. És akkor az óriás mutáns bárányról már ne is beszéljünk. Csak annak ajánlom, akik kimondottan szeretik a paródia filmeket, és kellőképpen könnyedén tudják venni a film baromságait.

A film összbevétele 82 987 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 50 napig tartott.

(harnas1207)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.