Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%

Ház az erdő mélyén (2012)

The Cabin in the Woods
Filmadatlap
 
27
Szereplők
55
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Vélemények: Ház az erdő mélyén (2012)

 
jfruzsi97   2020. 10. 20.

legújabb vélemény

Egész nézhető kis film volt. Volt benne jó pár csavar , ami miatt átkellett gondolni, hogy m is történt. Volt benne izgalom. Egyszer nézhető.

 
indingo   2017. 04. 17.

Meghökkentő volt a film, talán ez a legjobb szó rá. Nem erre számítottam, de szerintem senki sem. Egyszer érdemes megnézni a műfaj kedvelőinek.


 
Deku   2017. 12. 23.

Nagyszerű lett, de tényleg ennél nem panaszkodtam. Hangulat növelő ereje van nem is kicsit. Egész pofás kis alkotásra sikeredett a kategóriáján belül. Nekem pont elég is ennyi egy szombat délutánra.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 19.

Elég zavarosan indult a film. Nagyon oda kell figyelni hogy megértsük mi is áll minden mögött és türelemmel kell nézni a filmet. Lehet késztetést érzel a kikapcsolásra a felénél mert nem érted miért kell meghalniuk a szereplőknek és nem érted hogy ... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

Nem egy egyszerű film, de tényleg. Kétszer is megnéztem, két nap alatt, mire valahogy átrágtam magam rajta. A képi világ meghökkentő, és persze egy-két érdekes csavart is raktak bele, de kb. ennyi. A vége is egy érdekes koncepció.Nem rossz, de szerintem kissé túlbonyolították. Érdemes megnézni, ajánlott.

 
Kóborló   2020. 02. 08.

Minden van itt

Mikor először volt szerencsém látni eme film előzetesét, egyből éreztem, hogy valami nem szokványos horrorfilmmel lesz dolgom (az első megtekintése után bebizonyosodott, hogy teljesen helytálló volt a megérzésem). Őszintén szólva évekkel ezelőtt, mik... teljes kritika»

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Nagyon nehezen emészthető film, először nem is érti az ember, hogy most miről is van szó? Utána minden lassanként kitisztul és összeáll a történet. Nem egy sablonos film.

 
Edii   2015. 04. 23.

Véleményem szerint ez egy remekül sikerült film, tele izgalommal és feszültséggel. A színészek nagyon jól alakították karakterüket, különösen Richard Jenkins. Nem egy világ megváltó film, de 95 perc erejéig biztos, hogy jól szórakozik az ember.

 
TomÁcs   2019. 10. 16.

Nagyon beteg film, de a története üt. Izgalmas, nem kiszámítható, egyedi.

 
VvV   2018. 11. 29.

Én csak kapkodtam a fejem, hogy most akkor mi is történik. Nem erre számítottam, maga a története és az elképzelése nem rossz.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Nem egy egyszerű film, a műfaját is nehéz megállapítani. Nem volt rossz az elképzelés, de valahogy mégsem mondtam azt, hogy, ez igen valami hiányzott belőle.

 
harnas1207   2018. 11. 30.

Erősen túlértékelt film. A végén a gonosz teremtmények megjelenítése ráadásul nagyon gagyin kivitelezett.

 
MKristijan   2016. 11. 14.

Nem azt kaptam amire számítottam. Sokáig ódzkodtam is a megnézésétől, mert biztos "para". De valójában annyira nem is az és nem is annyira horror mint amennyire gondoltam. Valójában senki nem mondta volna meg hogy úgy végződik ahogy. Ezért a fordulatért kapta a 4 csillagot. Az eleje miatt a mínusz 1-et

 
Norbert93   2018. 10. 21.

Végre valami új látásmódba helyezi a mai horrorokat, az biztos hogy nem teljesen szokványos az alapkoncepció, de semmi kiemelkedőt nem láttam benne, addig amíg meg nem láttam a fogva tartott szörnyeket és démonokat. Ijesztőnek egyáltalán nem gondolnám, de ettől függetlenül ajánlanám bárkinek.

 
BoBamburg   2020. 04. 02.

A horror filmek non-plus-ultrája. Ugyanis nem csak hogy okosan és hűen paródizálja ki a klasszikus horrorokat es slashereket, közben ő maga is egy nagyszerű és okos horror film, amibe minden megvan ami csak kellhet. Sőt, még több is.

 
Lonka   2019. 08. 16.

Elsőre nagyon olcsónak tűnt, de miután körvonalazódott a történet, hogy miről is van szó már egész más szemmel tudtam nézni.

 
czerik   2018. 07. 18.

Egyszerre humoros és rémisztő. Érdekes film, jó karakterekkel, és színészi játékkal. Egyszer nézős film, de attól függetlenül ajánlom a műfaj kedvelőinek.

 
Timcsi   2019. 02. 03.

Nem túl ismert film, pedig kenterbe ver néhány hasonló témájú mozit. A története izgalmas és a látványra sem lehet panasz.

 
petraszab   2019. 04. 23.

Beteg elme szüleménye a film, de ettől még elég korrekt története van. Jól építkezik, és fokozza a feszültséget, és a végére is hagy meglepetést.

 
SzFa   2017. 09. 19.

Érdemes megnézni, nem egy átlagos film. A történet legvégéig érdekes, de egyáltalán nem valósághű. Igazából a film nagy részéig nem is értettem, hogy mi is van, az tiszta sor, hogy megfognak halni, de hogy kik irányítják a szálakat és miért, ahhoz vé... több»

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nem szeretem különösebben a horror filmeket, de ez felüdülés volt. Jó szórakozást nyújtott, kicsit más is volt, mint amit az előzetes alapján vártam, de egy barátom esküdött rá. Jól döntöttem, hogy megnéztem.

 
gyorfigyuri10   2018. 09. 21.

Szerintem nagyon jó film, nem sablonos az biztos, elsőre nem igazán lehet érteni, majd szépen kitisztul az egész. Tényleg nagyszerű alkotás a műfajában, kár lenne bárkinek is kihagynia.

 
czigler.nora   2017. 08. 15.

Hát az utóbbi idők egyik leggyengébb darabja a kategóriában. Összevissza butaság volt az egész...kínszenvedés volt végignézni, de még nevetni se lehetett rajta

 
moov18   2016. 06. 12.

Az ember azt gondolná, hogy egy újabb tucat. Végül csalódni kell, de hálaisten pozitívan. A film ugyanúgy kezdődik, mint az átlag tinihorrorok. Egy csapat bulizni vágyó fiatal, egy kamionnyi alkohol, erdőbéli faház. Mindezek mellett felvonultatja az ... több»

 
erahurka   2018. 09. 15.

Horror rajongóknak biztos többet nyújt, én annyira nem mozgok ismerősen a témában, így számomra csak egy átlag, kicsit mindfuck darab volt.

 
drg0602   2020. 03. 01.

Először is ez a film nagyon jó ötletekkel van teli. Nagyon látványos szerintem, van egy elég jó történet, amit egy nagy nyomasztó környezet kísér, egész a végéig. A benne lévő izgalom és feszültség is nagyon tetszett. Ezt a filmet elsőre angol nyelve... több»

 
kabel   2015. 07. 29.

Mintha sokaknak nem jött volna át, a Cabin in the Woods igazából paródia, mely a kortárs horror borzalmakat próbálja egyre nevetségesebb formában feltüntetni. Például a filmbeli isteneknek fel kell áldozni egy atlétát, egy bolondot, egy szűzet és így... több»

 
Deniel   2019. 03. 15.

Grand Canyon méretű agyatlan sz...ság az egész, szó szerint! Amolyan IV. osztályú, horrornak nevezett borzalom. A forgatókönyv akkora baromság, amilyet még életemben nem láttam! Zombik egy valóságshowban, a színészi alakítások egy RTL Klubos vasárnap... több»

 
Di Canio   2020. 07. 19.

Nem volt valami nagy szám, paródia vagy nem ez egyszer nézhető átlagos horror.

 
penzesisti   2017. 08. 20.

Tipikus horror film, amin lehet félni, rettegni, de története, mondanivalója nulla. nem okozott maradandó élményt, amolyan átlagos, egynek elmegy kategória.