Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%

Ház az erdő mélyén (2012)

The Cabin in the Woods
Filmadatlap
 
27
Szereplők
55
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Érdekességek: Ház az erdő mélyén (2012)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 70 768 144 dollár volt (imdb.com).

 

Victor Salva is esélye volt rendezőnek, de Drew Goddard szerette volna kipróbálni magát mint rendező, és a film producerei megadták neki ezt a lehetőséget.

(Kóborló )
 

A film rendezője eredetileg Jamie Lee Curtis-t szerette volna leszerződtetni az igazgató szerepére, de mivel ez nem valósult meg, Sigourney Weaver került képbe.

(Kóborló )
 

A filmhez állítólag hatvan különböző szörnyfigurát készítettek el. A többségét számítógépes effektekkel, de voltak olyanok is, amiket sminkekkel és bábokkal jelenítettek meg.

(Kóborló )
 

A film eredeti bemutatási dátumát először kissé kitolták, mert Joss Whedon és Drew Goddard szerették volna 3D-s technikára is konvertálni. Ezt az ötletüket végül a stúdió elutasította, és csupán 2D-s megjelenése lett a filmnek.

(Kóborló )
 

Joss Whedon és Drew Goddard mindössze három nap alatt írta meg a film forgatókönyvét.

(Kóborló )
 

Ez a film Drew Goddard rendezői debütálása.

(Kóborló )
 

A farkasfej nyelve szilikonból készült, és kivehető volt.

(BSzabina)
 

Maya Massar elmondása szerint először 8 óráig tartott elkészíteni a sminkjét, de még a legjobb napokon is 4-6 órát kellett töltenie a sminkszobában.

(BSzabina)
 

A latin szöveg, amit Dana a naplóból felolvas, a következőképp hangzik: "Dolor supervivo caro. Dolor sublimus caro. Dolor ignio animus."

(BSzabina)
 

A jelenetben, amikor Jules megcsókolja a farkasfejet, a farkas nyelvét porcukorral vonták be, hogy porosnak tűnjön és, hogy a feladat elviselhetőbb legyen a színésznő számára.

(BSzabina)
 

A film kezdetén Drew Goddard és Joss Whedon szándékosan próbálta megtéveszteni a nézőket, hogy azt higgyék, rossz filmre ültek be.

(BSzabina)