Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
58

Hannah Grace holtteste (2018)

The Possession of Hannah Grace
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
23
Képek
6
Videók
 
Anti007   2019. 06. 10.

legújabb vélemény

Az ördög sosem alszik...

Alapból félelmetes a film helyszíne hisz' valljuk be nem igazán vállalnánk munkát éjjeli műszakban, egy halottas házban. Shay Mitchell (Megan) furcsa,hogy pont egy trauma feldolgozásaként vállalja el ezt a munkát. Első éjszaka alaposan "le is vizsgázik" megfelel-e erre a munkára,amikor a démon űzés közben meghalt Hannah Grace holttestét a hullaházba szállítják... Nem rossz a sztori,és van pár jump scare ami elég hatásos,sőt néha még talán félelmetesnek is mondanám,de mégis egy teljesen átlagos horror. Van egy nagyon hasonló film,a sztorit illetően /The Autopsy of Jane Doe/ A boncolás magyar címmel,az sokkal jobban sikerült szerintem.

 
Márton   2019. 03. 05.

a nap véleménye

Egy ördögi holttest története

Még a tavalyi évben találkoztam először a film előzetesével és rendesen felkeltette az érdeklődésemet jelen filmünk története, ezért kicsit reménykedtem is anno benne, hogy a hazai mozis bemutatók közt majd fellelhető lesz (de mivel végül nem került hazai mozikba, ezért hát maradt az otthoni megtekintése)! Véleményemet azzal kezdeném, hogy a The Possession of Hannah Grace, idehaza a Hannah Grace holtteste címre fordították, nem lett egy jó film, méghozzá azért nem több komolyabb hiányossága is van (pedig hát a szívemhez igencsak közeliek az ördögűzéssel foglalkozó horrorfilmek)! Első komolyabb hibája a filmnek (és ez számomra a legfájóbb is egyben) hogy szinte teljes mértékben mentes az effé... több»


 
BoBamburg   2019. 02. 20.

Minden hibája ellenére számomra élvezetes film volt. Nem egy nagy eresztés, túl ijesztőnek sem nevezném, a történet is már egy sokadjára látott sztori (Kb. bármelyik démonos/megszállós film összemixelve az éjjeliőr a hullaházban című thriller-rel), de ezek ellenére is egy kellemes hangulatú, sötét, B-kategóriás horror. Én bírtam.

 
MidoD7   2019. 02. 15.

Kék a szeme...

Nagyon vártam ezt a filmet a bemutatója alapján. Igazán hátborzongatónak tűnt. Most így a film megtekintése után kétes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Nem tudom ugyanis egyértelműen azt mondani rá, hogy ez remek lett. Mégpedig azért nem mert a történet ami van is neki elég fapados. Egyszerű a sztori, adott egy lány akit megszállt egy démon és nem tudnak teljesen kiűzni. Viszont nem kaptunk indokokat, hogy mi miért is történt. Milyen démon szállta meg, miért és mi a célja? Egy szóval sok újdonságra nem kellett számítani tőle. A történet befejezése pedig szintén hagy maga után kívánnivalót. Igazából lezárják a dolgot de valahogy nekem túl egyszerű volt, mindenféle csavar vagy meglepetés nél... több»

 
Elisa22   2019. 03. 07.

Ez fantasztikus horror film ajánlom mindenkinek.

Shay Mitchell
Kathrine Thorborg Johansen
Kristoffer Joner
Ane Dahl Torp
Ane Dahl Torp
Kristoffer Joner
Edith Haagenrud-Sande
Kristoffer Joner
Edith Haagenrud-Sande
Kristoffer Joner
Kristoffer Joner
Ane Dahl Torp
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.