Hullaházas megszállós horror jöhet? Itt a The Possession of Hannah Grace előzetese

Hullaházban dolgozni önmagában is elég ijesztőnek hangzik, különösen akkor, ha azt gondolod, hogy az egyik tetemet megszállta egy démon, és most rád feni a fogát.

Megkapta első előzetesét a kimondottan erősnek ígérkező Hannah Grace holtteste című horror, melynek főszereplője egy fiatal nő, Megan, aki állást kap egy hullaházban. Megan abban bízik, hogy végre új életet kezdhet, azonban minden a feje tetejére áll, amikor Hannah Grace holttestét behozzák a hullaházba. Hannah halála cseppet sem szokványos: nem élte túl, amikor a családja megpróbált ördögűzést végrehajtani rajta.

A horror az utóbbi évek tendenciáját követi majd: alacsony költségvetés, ismeretlen színészek, egy egész erős alapsztori és jó pár jump scare. Ha jól belegondolunk, ebbe igen kevés horror bukott bele a közelmúltban.

A film rendezői székét Diederik Van Rooijen foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Stana KaticShay MitchellGrey DamonLouis HerthumLexie RothJacob Ming-TrentJ.P. Valenti és Kirby Johnson.

A Sony égisze alatt készülő film november 30-án debütál a tengerentúlon. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.