Új streamingszolgáltató Magyarországon: Valentin-napon indul a SkyShowtime, mutatjuk a kínálatot

Napokon belül Magyarországon is elérhető lesz a SkyShowtime streamingszolgáltató. Az új platform február 14-én indul. Mondjuk a további részleteket!

A hivatalos közlemény szerint az előfizetők az Universal Pictures és a Paramount Pictures filmjeihez, továbbá új és kizárólag a SkyShowtime-on elérhető sorozatokhoz, családi és gyermekprodukciókhoz, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock által gyártott megjelenésekhez lesz hozzáférésük. 

A SkyShowtime eredeti műsorokat, dokumentumfilmeket és egyéb, kifejezetten a platform számára készített helyi tartalmakat is kínál majd. A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 eredeti sorozatot vásárolt meg az HBO Max-tól Európában, köztük olyan új produkciókat, amelyek 2023-ban SkyShowtime Originals néven debütálnak majd.

Az új szolgáltatás havidíja 1999 forint lesz, és olyan nagysikerű megjelenések kapnak helyet a tartalomkínálatban, mint az 18831923, A Friend of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, "Esküdt ellenségek, Let the Right One In, Mayor of Kingstown, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle for Uberr, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vámpírakadémia és Yellowstone.

A közép-európai előfizetők a SkyShowtime első két eredeti sorozatát is láthatják, amelyek 2023-ban kerülnek fel a friss megjelenések közé, ezek a cseh The Winner és a lengyel Warszawianka lesznek. Emellett márciusban hét ismert európai produkció debütál a szolgáltatáson: Apanapok (Csehország), Hackerville (Románia), Az igazi sztár (Románia), Ruxx (Románia), Talált pénz (Románia), Eszmélet (Csehország), Siker (Horvátország). Nem mellékesen pedig érkezik a platfornom a nagysikerű magyar sorozat is, A besúgó.