52% 45 szavazat
Hackerville

Hackerville

Hackerville
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
34
Szereplők (34)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy német bankot ért kibertámadást követően egy nyomozó a helyi hatóságokkal és egy elit hackerrel együttműködve a gyanúsítottak nyomába ered.

(Hupka Adrián)

Ország: Németország, Románia
Premier: 2018.11.04. | SkyShowtime (2023.05.05.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 6 epizód

Hol nézheted

 
2023.09.23 Dorkateo

legújabb vélemény

Nem olyan rossz ez! Kelet-európai, kétségtelenül, annak minden sutaságával és alacsony költségvetésével, de határozottan élvezhető sztorival és szereplőkkel. A főszereplő kis srác különösen ügyes volt, egy tehetségkutató műsorból került a kamera elé. A történet pedig igaz. A kis zsenik köztünk járnak.

0
 
2020.12.11 Robinson76

Hekkertámadás román módra

Új szelek fújnak a kelet-európai Temesváron is. A széria élvezhetően mutatja be a politikai korrupcióval átszőtt román hétköznapokat, a város alvilágát, melyek jó táptalajt biztosítanak a hekkerek számára is, akik élik világukat. Csupán kedvtelésből bankok rendszereit törik fel, vagy épp a város közlekedését nullázzák le pillanatok alatt. Nekem tetszett a sztori, az operatőri munka és a vágás is, de a színészek csak részben hozták az elvárhatót. Alapvetően semmi gond a szériával, de nálam az átlagosból nem tud kitörni.

1
 
Cipi és a rossz emberek társasága

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Voicu Dumitras legjobb sorozatszereplése. Igen igen, a főszereplő kölyökről van szó. Az amúgy román filmes körökben járatos embereknek feltűnhetett, hogy valahogyan több minden bele van szőve ebbe a sorozatba, mint a hackerek munkáját bemutató ügyosztály. Ez a sori valós történet alapján íródott, méghozzá egy 2015-ös eset alapján: A történet szerint egy román 12 éves fiatal egy chatrendszeren keresztül ismerkedett meg egy olyan csoporttal akik szélsőséges támadásokat követnek el biztonsági rendszerek, bankok, és egyéb intézmények ellen, a fiú ügyességét nem lehet lebecsülni, ugyanis abban az évben nem csak a saját iskolájának informatikai rendszerét, de a román rendőrség honlapját is elérhetetlenné tette öszvissz 2 óra alatt. Ez a film az ő történetét dolgozza fel kicsit átírt környezetben. A Cipit alakító színészt (Voicu Dumitras), pedig legtöbben a The Voice Kids Romania-ból ismerhetik, ahol a középdöntőig jutott.

1
 
2018.12.22 Deniel

Nem szeretek filmeket leértékelni, mert tisztában vagyok vele, hogy rengeteg ember áldozatos munkája, töménytelen sok pénz, idő, energia van benne egy pár részes sorozatban. De finoman szólva, ezért amit láttam kár volt áldozni bármit is, mert életve... Több

0