Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
63%

Esküdt ellenségek (1990)

Law & Order
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
Videók
 
luba323   2016. 03. 21.

legújabb vélemény

0

Én teljesen meg vagyok keveredve ezzel a szériával. A tévék is össze-vissza adták, legalább öt spin-off van, és teljesen összekuszálódnak a fejemben. Most látom csak, hogy volt önállóan ilyen sorozat, ezzel a címmel, de így nehezen is tudok véleményt... több»

 
Zsombi   2016. 02. 06.

0

Jó kis széria volt ez a maga idejében, emlékszem még a TV2 adta egy ideig, bár az összes évad tuti nem került adásba. Én sem néztem végig, de pár évadot láttam, viszont akkoriban még nagyon más volt a sorozatok világa. Kellemes kis nyomozós dráma vol... több»


 
Gwen   2014. 11. 23.

0

Persze, ez az alapszéria, de ha valaki mindenképp Esküdt ellenségre vágyik, ajánlom az egy fokkal újabb spin-offokat, van belőlük elég. Nem volt ez rossz, sőt, tizenévesen még egészen bírtam, de eltávolodtam a műfajtó, így az ilyesmi már nem igazán hat meg, viszont csak mai szemmel tudom értékelni.

Galéria (6)

 

A sorozat ismétléseiben digitális úton helyeztek el termékmegjelenítéseket. A szereplők asztalán látható Coca-Cola üdítők mind utólag kerültek elhelyezésre.

(hp )
 

Mike Logan barna bőrkabátját egy second-hand üzletben vásárolta a karaktert alakító Chris Noth.

(hp )
 

Jerry Orbach 12 év átlépett a sorozat spin-offjában, azonban két rész leforgatása után tragikus hirtelenséggel elhunyt.

(hp )
 

S. Epatha Merkerson bejelentette, hogy a 20. évad után kilép a sorozatból. Ekkor még nem tudta, hogy a széria ezzel az évaddal ér majd véget.

(hp )
 

Rey Curtis szerepére Danny Trejo is az esélyesek között szerepelt.

(hp )