74% 206 szavazat
Shark - Törvényszéki ragadozó

Shark - Törvényszéki ragadozó

Shark
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
76
Szereplők (76)
7
Képek (7)
Videók
Érdekességek
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Sebastian Starknak elege lesz eddigi életéből, ráadásul magánéleti zűrök is megnehezítik mindennapjait, így felhagy védőügyvédi állásával. Elvállalja a helyi nyomozóiroda igazgatói székét, azonban kissé kiábrándul, amikor szembesül újdonsült kollégái tapasztalatlanságával és… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2007.11.28.

Sorozat áttekintés

1. évad (2006) - 22 epizód
2. évad (2007) - 16 epizód
 
2022.07.13 JRD

legújabb vélemény

James Woodsra szabva

A pofátlanul dörzsölt jogtudor tárgyalóteremi "ámokfutásainak" története. Nem akármilyen államügyészről beszélünk (és ugrásra kész csapatáról), hanem olyan emberről, aki nemrégiben még a pénzes réteget védte tetemes summáért (és mindig fel is mentették a védenceit, tett az illető bármit is). Ebből következik, hogy a sorozatban néha fel is bukkannak múltbéli maffiózók, eltussolt törvénysértések stb. Manapság azonban más a szelek fújnak. Főhősünk a jog másik oldalára "kénytelen" állni . Kiszagolja, ha valami nem stimmel, mint vérszomjas cápa csap le a gyilkosokra. Beosztottjai sem makulátlan ügyvédek, nyomozók. Mindegyik múltjában vannak titkolni vágyott események. A flegma stílus, a jogi kiskapuk megtalálása pedig a törvény másik oldalán is jól jön. Érdemes végignézni a sorozatot, hiszen James Woods szinte önmagát adja benne. Stark karaktere szinte idegesítően önelégült, és pont leszarja, hogy épp 24 órája már fent vagy, mert az ügyet meg kell oldani és egy dolgot utál mindennél jobban. Ha veszít. Már többször láttam a sorozatot és rajongója vagyok. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a krimi-sorozatokat, vagy pont James Woodst. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2015.05.01 house354

Ez a sorozat sem volt rossz. Bírtam benne James Woods-t, pedig nem tartozik a kedvenc színészeim közé. Az első évadot végig követtem, de annyira nem ragadott magával ez a sorozat.

0