Betörtek a Nem oké (már a Disney+-on), a Vámpírakadémia és a Zombieland 2: A második lövés sztárjának, Zoey Deutch (galériánkban) Los Angeles-i otthonába.

A Los Angeles-i rendőrség forrásai a TMZ-nek elmondták, hogy a színésznő a hónap elején hazaérkezve betörve találta az ajtót, és az otthonát teljesen feldúlták. Források szerint az elkövető(k) több mint 300.000 dollárnyi készpénzzel és ékszerrel távoztak.

A rablás alatt Deutch Los Angelesben tartózkodott, és csak néhány órára ment el otthonról. A rendőrök most a közeli kamerák felvételei alapján próbálják meg azonosítani a tolvaj(oka)t, de letartóztatás eddig nem történt.

Nem ő az egyetlen híresség, akit az utóbb időkben kiraboltak. Arsenio Hall házát heteken belül kétszer is kirabolták, mindkétszer akkor, amikor otthon volt, Tee Grizzley rappertől pedig nemrég több mint egymillió dollárnyi ékszert és készpénzt raboltak el.

65 Nem oké  (2022)

dráma | vígjáték

Egy fiatal nő, aki kétségbeesetten vágyik barátokra és hírnévre, megjátssza, hogy Párizsba utazik, hogy frissítse a közösségi médiában való jelenlétét. A való világban... több»