Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Zombieland 2: A második lövés (2019)

Zombieland: Double Tap
Filmadatlap
 
31
Szereplők
22
Vélemények
18
Képek
5
Videók

Galéria (18)

Abigail Breslin
Emma Stone
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Emma Stone
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Abigail Breslin

Videók (5)

 
JRD   2022. 07. 14.

legújabb vélemény

1

Rosszabb, mint az első rész. Lényegesen. (Mégis 3 csillag? Mint az első rész? Hát igen, ugyanis kedvenc. Tehát teljesen felülpontoztam.) Az első részhez képest ez gyenge, szinte már gyermeteg. A karakterek megmaradtak de ettől még a film elvesztette ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 22.

a nap véleménye

3
Tele van a hócipőm a zombikkal

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Na először is, tisztázzunk valamit! Az első rész nekem nagyon bejött, és zseniális ötletnek tartottam, hogy néha bedobtak a képernyőre egy-egy úgynevezett chyront, ami a feliratokra értendő, és kifejezetten sokat dobott a filmen. És jöhet a második r... teljes kritika»

1
 
HE7EDIK   2019. 10. 17.

1

Nem láttam az elsőt, úgy voltam, teszek vele egy próbát, hátha. Nekem nagyon nem jött át ez a humor, ha egyáltalán lehet annak nevezni, amit próbálnak ripacskodva előadni a szereplők. Ez az Eisenberg gyerek meg akkora antiszínész, mint a ház, bármiben láttam, eddig borzalmas volt. Nekem ez egy irtó gagyi film lett.

 
Greeta   2020. 08. 26.

4

Jó sok idő eltelt az első rész óta, nem is értem, mire vártak a készítők. A történet most is vértől fröcsögő, és a karakterek nagyon ott vannak.

 
BRANTON   2022. 07. 13.

1
Durr

Ruben Fleischer a 2009-es első rész után rendezett pár mozit, melyek ugyan közel sem rosszak, de érezhető volt, hogy nem a legotthonosabb helyek számára. 2019-ben hazatért, amikor ugyanis megjelent a Zombieland: A második lövés. Hőseink letelepednek... teljes kritika»

 
indingo   2020. 08. 19.

0

Az első jobban tetszett, de ez már így szokott lenni. Poénokból itt sem volt hiány, és a történet is részben szerethető.

 
petraszab   2020. 10. 25.

3

Újra összeállt a nagy csapat. :) A legnagyobb változás.

A film összbevétele 114 841 944 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 106 685 415 forintot termelt. A hazai mozik összesen 77 859 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Zombieland 2 Bill Murray második folytatásfilmje a Szellemirtók 2 után.

(hp)
 

Bár a Sony csak 2018-ban adott zöld utat a filmnek, a végleges forgatókönyv már 2017-ben elkészült.

(hp)
 

2015-re a film mind a négy főszereplőjét jelölték már Oscar-díjra. Közülük máig egyedül Emma Stone kapta meg az Akadémia aranyszobrát a Kaliforniai álom főszerepéért 2017-ben.

(hp)
 

A Szellemirtók után Bill Murray és Dan Aykroyd ismét együtt állt a kamerák elé a Zombieland 2 forgatásán.

(hp)
 

A film egy Oscar-díjas (Emma Stone), és 5 Oscarra jelölt színész is feltűnik (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Abigail Breslin, Bill Murray és Dan Aykroyd).

(hp)
 
A kultklasszikussá vált Zombieland folytatása előtt értetlenül állok. Nem gondoltam volna, hogy fogok még jól szórakozni egy olyan filmen, ami teljesen céltalan, tét nélküli és csak azért van, hogy legyen. De jól szórakoztam. több»
 
És hogy mi változott azóta, nos a 2019-es Zombieland: A második lövés, még mindig üde színfoltja a horror-vígjáték kategóriának, mondhatjuk úgy bármikor jól jön egy ilyen fajta vígjáték. több»
 
Igen, imádom a Zombieland humorát, zombiöléseit, a szabályokat és a karaktereket, de nem lettem se több, se kevesebb attól, hogy megnéztem a második részt és nem is érzek rá késztetést, hogy újranézzem, miközben az első részt szívesen előveszem bármikor. több»