Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
4
Videók
 
HETEDIK   2019. 10. 17.

Nem láttam az elsőt, úgy voltam teszek vele egy próbát, hát ha. Nekem nagyon nem jött át ez a humor, ha egyáltalán lehet annak nevezni amit próbálnak ripacskodva előadni a szereplők. Ez az Eisenberg gyerek meg akkora antiszínész mint a ház, bármiben láttam eddig borzalmas volt. Nekem ez egy írtó gagyi film lett.

 
Lubi   2019. 10. 17.
Újabb apokaliptikus útmutató zombitámadás esetére

A 2009-es Zombieland egy kellemes korhatáros komédia és tartalmas, felnőtteknek szóló kikapcsolódás. Éppen ezért igencsak meglepő, hogy az egyre inkább folytatásokra és franchise-okra épülő hollywoodi struktúrában tíz évet kellett várni a második epizódra. Az első film alkotói ez idő alatt feltörekvő tehetségekből igazi elismert szupersztárokká nőtték ki magukat. A tíz év során a film írói két Deadpool mozin is dolgoztak, a rendező nemrég kasszát robbantott a Venommal, a főszereplők közül Jesse Eisenberg egy Oscar-jelöléssel, Emma Stone pedig egy díjjal lett gazdagabb. Így állt neki az eredeti stáb az évek távlatából elkészíteni a folytatást. Tíz év viszont hosszú idő a moziiparban. Hiába té... több»


 
dovetusfurdo   2019. 10. 22.
Tud még érdekes lenni?

Féltem , hogy az első rész után tud e még újat mutatni. Igen tudott sőt engem többször meg is nevetett , mint az első rész. A szőke kiscsaj néha túl sok , de pont ez a lényeg és fel is tudta dobni a jól ismert csapatot ;)

 
TPetty   2019. 10. 18.

Nagy rajongója vagyok a Zombielandnak, ezért elég szkeptikusan álltam hozzá a folytatáshoz, de végül megvett kilóra. Több zombi van benne, vannak köztük újak is, több az erőszak, viccesebb, egyszóval mindenben túlszárnyalta az első részt. Határozottan ajánlom minden zombi film rajongónak.

 
Cercei   2019. 10. 17.

Az első résznél még nagyon újszerűnek hatott a film stílusa, ezért a Zombieland 2-től is kicsit vérpezsdítőbb humort vártam. Jött néhány új karakter, kicsivel több poént is próbáltak belesűríteni, de ezek nálam nem találtak be igazán, inkább megzavarták a cselekmény folyását. Én úgy érzem, a tíz évvel ezelőtti kezdéshez képest eléggé ellaposodott a film.

Abigail Breslin
Emma Stone
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Emma Stone
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Abigail Breslin
 
A kultklasszikussá vált Zombieland folytatása előtt értetlenül állok. Nem gondoltam volna, hogy fogok még jól szórakozni egy olyan filmen, ami teljesen céltalan, tét nélküli és csak azért van, hogy legyen. De jól szórakoztam. több»
 
Tallahassee, Columbus, Wichita és Little Rock pontosan ott folytatják, ahol 10 éve abbahagyták. több»
 
A Zombieland – A második lövés nem lesz több egy baromi szórakoztató, vicces zombihentelésnél, kellemesen ismerős arcokkal. De annak nagyon jó. több»

A film 31 349 875 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 20 721 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Zombieland 2 Bill Murray második folytatásfilmje a Szellemirtók 2 után.

(hp)
 

Bár a Sony csak 2018-ban adott zöld utat a filmnek, a végleges forgatókönyv már 2017-ben elkészült.

(hp)
 

2015-re a film mind a négy főszereplőjét jelölték már Oscar-díjra. Közülük máig egyedül Emma Stone kapta meg az Akadémia aranyszobrát a Kaliforniai álom főszerepéért 2017-ben.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.