Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
5
Videók
 
BoBamburg   2020. 06. 20.

legújabb vélemény

Az első rész annak idején megmutatta, hogyan kell humoros és egyben igényes zombi vígjátékot csinálni (mert hát készülnek ezek tucat számra, de kevés az, ami ki is emelkedik az átlagból). A második rész viszont inkább csak biztonsági játékot játszik, ugyanazok a poénok pörögnek nagyrészt, amik az elsőben még működtek, masodjára újra melegítve viszont inkább gáz. Na meg 10 év alatt sokkal jobb forgatókönyvet is össze hozhattak volna. Így ez csak egy közepes, se nem rossz, se nem túl jó horror vígjáték.

 
Lubi   2019. 10. 17.

a nap véleménye

Újabb apokaliptikus útmutató zombitámadás esetére

A 2009-es Zombieland egy kellemes korhatáros komédia és tartalmas, felnőtteknek szóló kikapcsolódás. Éppen ezért igencsak meglepő, hogy az egyre inkább folytatásokra és franchise-okra épülő hollywoodi struktúrában tíz évet kellett várni a második epizódra. Az első film alkotói ez idő alatt feltörekvő tehetségekből igazi elismert szupersztárokká nőtték ki magukat. A tíz év során a film írói két Deadpool mozin is dolgoztak, a rendező nemrég kasszát robbantott a Venommal, a főszereplők közül Jesse Eisenberg egy Oscar-jelöléssel, Emma Stone pedig egy díjjal lett gazdagabb. Így állt neki az eredeti stáb az évek távlatából elkészíteni a folytatást. Tíz év viszont hosszú idő a moziiparban. Hiába té... több»


 
HETEDIK   2019. 10. 17.

Nem láttam az elsőt, úgy voltam teszek vele egy próbát, hát ha. Nekem nagyon nem jött át ez a humor, ha egyáltalán lehet annak nevezni amit próbálnak ripacskodva előadni a szereplők. Ez az Eisenberg gyerek meg akkora antiszínész mint a ház, bármiben láttam eddig borzalmas volt. Nekem ez egy írtó gagyi film lett.

 
NGN   2020. 02. 26.

Vicces és szórakoztató folytatás, de az első résznél nem hoz többet, igazából ugyanazt a szintet tartja, de talán ez nem is baj.

 
Ms. Akárki   2019. 10. 23.

Én kifejezetten imádtam. Kellemes kikapcsolódás 10 év kihagyás után a zombiapokalipszisban. A Homer zombikon pedig még mindig sírva röhögökXD Kellemes kikapcsolódás szerintem aki egy jó kis káromkodós vígjátékra vágyik.

Abigail Breslin
Emma Stone
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Emma Stone
Woody Harrelson
Jesse Eisenberg
Abigail Breslin
 
A kultklasszikussá vált Zombieland folytatása előtt értetlenül állok. Nem gondoltam volna, hogy fogok még jól szórakozni egy olyan filmen, ami teljesen céltalan, tét nélküli és csak azért van, hogy legyen. De jól szórakoztam. több»
 
Tallahassee, Columbus, Wichita és Little Rock pontosan ott folytatják, ahol 10 éve abbahagyták. több»
 
A Zombieland – A második lövés nem lesz több egy baromi szórakoztató, vicces zombihentelésnél, kellemesen ismerős arcokkal. De annak nagyon jó. több»

A film összbevétele 114 841 944 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 106 685 415 forintot termelt. A hazai mozik összesen 77 859 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Zombieland 2 Bill Murray második folytatásfilmje a Szellemirtók 2 után.

(hp)
 

Bár a Sony csak 2018-ban adott zöld utat a filmnek, a végleges forgatókönyv már 2017-ben elkészült.

(hp)
 

2015-re a film mind a négy főszereplőjét jelölték már Oscar-díjra. Közülük máig egyedül Emma Stone kapta meg az Akadémia aranyszobrát a Kaliforniai álom főszerepéért 2017-ben.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.