Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
5
Videók

Vélemények: Zombieland 2: A második lövés (2019)

 
BoBamburg   2020. 06. 20.

legújabb vélemény

Az első rész annak idején megmutatta, hogyan kell humoros és egyben igényes zombi vígjátékot csinálni (mert hát készülnek ezek tucat számra, de kevés az, ami ki is emelkedik az átlagból). A második rész viszont inkább csak biztonsági játékot játszik, ugyanazok a poénok pörögnek nagyrészt, amik az elsőben még működtek, masodjára újra melegítve viszont inkább gáz. Na meg 10 év alatt sokkal jobb forgatókönyvet is össze hozhattak volna. Így ez csak egy közepes, se nem rossz, se nem túl jó horror vígjáték.

 
Lubi   2019. 10. 17.

a nap véleménye

Újabb apokaliptikus útmutató zombitámadás esetére

A 2009-es Zombieland egy kellemes korhatáros komédia és tartalmas, felnőtteknek szóló kikapcsolódás. Éppen ezért igencsak meglepő, hogy az egyre inkább folytatásokra és franchise-okra épülő hollywoodi struktúrában tíz évet kellett várni a második epizódra. Az első film alkotói ez idő alatt feltörekvő tehetségekből igazi elismert szupersztárokká nőtték ki magukat. A tíz év során a film írói két Deadpool mozin is dolgoztak, a rendező nemrég kasszát robbantott a Venommal, a főszereplők közül Jesse Eisenberg egy Oscar-jelöléssel, Emma Stone pedig egy díjjal lett gazdagabb. Így állt neki az eredeti stáb az évek távlatából elkészíteni a folytatást. Tíz év viszont hosszú idő a moziiparban. Hiába tért vissza minden főszereplő és alkotó a folytatásra, a koncepció felett eljárt az idő. Ami 2009-ben frissnek hatott, az ma már nem feltétlenül eredeti. Számos korhatáros vígjáték született azóta és a zombi témát is részletesen körbejárták különböző alkotások. Ezt jól láthatóan a készítők is szem előtt tartották, éppen ezért a második részben a humoré a főszerep, és a hangsúlyt a karakterek közti dinamikára helyezték. A négy főszereplő közül viszont egyik sem olyan sokrétű karakter, hogy tovább lehetett volna mélyülni a megismerésükben, ezért a film különböző szituációkba helyezi őket, várva a reakciójukat és helyet adva a komikumnak. Ennek érdekében pedig számos új, izgalmas mellékszereplőt ... több»


 
HETEDIK   2019. 10. 17.

Nem láttam az elsőt, úgy voltam teszek vele egy próbát, hát ha. Nekem nagyon nem jött át ez a humor, ha egyáltalán lehet annak nevezni amit próbálnak ripacskodva előadni a szereplők. Ez az Eisenberg gyerek meg akkora antiszínész mint a ház, bármiben láttam eddig borzalmas volt. Nekem ez egy írtó gagyi film lett.

 
NGN   2020. 02. 26.

Vicces és szórakoztató folytatás, de az első résznél nem hoz többet, igazából ugyanazt a szintet tartja, de talán ez nem is baj.

 
Ms. Akárki   2019. 10. 23.

Én kifejezetten imádtam. Kellemes kikapcsolódás 10 év kihagyás után a zombiapokalipszisban. A Homer zombikon pedig még mindig sírva röhögökXD Kellemes kikapcsolódás szerintem aki egy jó kis káromkodós vígjátékra vágyik.

 
Syracuse   2019. 12. 24.

Kib***ott Bill Murray!

Nincs olyan jó, mint az első rész. Talán látványosabb, de a poénok nem olyan jók, meg hát a maga idejében kuriózum volt az a film. Viszont a szereplők között ugyanúgy megvan az összhang, hoztak be új karaktereket is, akik szintén illenek a képbe. A zombikkal kapcsolatos újítások is tetszettek. Ráadásul badass Bill Murray is megkapja, ami jár neki.

 
rainman   2020. 01. 13.

Mekkora baromság! De milyen jó szórakozás! Viccesebb, véresebb, szinte mindenben több, mint az első rész. De a varázsa azért nincs akkora; az első tíz évvel ezelőtt a lehető legjobbkor volt a legjobb helyen. A Walking dead előtt, a zombireneszánsz előtt érkezett, és hatalmasat ütött! Mostanra azonban, mikor is mindenhonnan a zombik folynak, már nincs benne az az átütő erő. Némileg sikerült ezt kompenzálni a tipikus folytatásrecepttel, azaz mindenből adjunk kicsit többet. És működik. A szereplők között a kémia továbbra is megvan. Sőt, az új szereplők is hozzátesznek a hangulathoz, különösképpen Madison, a szőke butuska. Kimeríthetetlen humorforrás. Emma Stone pedig továbbra is csodaszép! A film végi nagy összecsapásért kár, mert egyedül ott bukik a film, rettenetesen elcsapott és ötlettelen lett, szerencse, hogy van stáblistás jelenet, ami menti a végét! Szóval nehogy kikapcsoljatok a „betűknél”, maradjatok a Murray showra! :-) Összességében nem ér fel az elsőhöz, de véresen vicces szórakozás, kár lenne kihagyni!

 
Caravaggio1978   2019. 12. 10.

Ugyanaz a gyengeség mint az első

Tulajdonképpen aki ez elé leül az tudja mi is a film....Tehát annak tuti tetszeni fog.. Semmi értelme igazándiból,egy zagyvaság mindkét rész,de vígjáték,a hatalmas balekságokon jókat lehet nevetni.

 
Nagyonjóképű   2020. 02. 24.

Ugyanolyan eszement mint az 1. rész, de ezt pozitívumként írom le. Önfeledt kikapcsolódás, mi mást is várna az ember egy ilyen típusú filmtől.

 
Zoe091   2020. 01. 11.

Unalmasnak találtam, a poénokon sem tudtam nevetni, számomra nagyon gyenge volt az előző részhez képest.

 
dovetusfurdo   2019. 10. 22.

Tud még érdekes lenni?

Féltem , hogy az első rész után tud e még újat mutatni. Igen tudott sőt engem többször meg is nevetett , mint az első rész. A szőke kiscsaj néha túl sok , de pont ez a lényeg és fel is tudta dobni a jól ismert csapatot ;)

 
TPetty   2019. 10. 18.

Nagy rajongója vagyok a Zombielandnak, ezért elég szkeptikusan álltam hozzá a folytatáshoz, de végül megvett kilóra. Több zombi van benne, vannak köztük újak is, több az erőszak, viccesebb, egyszóval mindenben túlszárnyalta az első részt. Határozottan ajánlom minden zombi film rajongónak.

 
Cercei   2019. 10. 17.

Az első résznél még nagyon újszerűnek hatott a film stílusa, ezért a Zombieland 2-től is kicsit vérpezsdítőbb humort vártam. Jött néhány új karakter, kicsivel több poént is próbáltak belesűríteni, de ezek nálam nem találtak be igazán, inkább megzavarták a cselekmény folyását. Én úgy érzem, a tíz évvel ezelőtti kezdéshez képest eléggé ellaposodott a film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.