Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Zombieland (2009)

Zombieland
Filmadatlap
 
27
Szereplők
82
Vélemények
29
Képek
2
Videók

Galéria (29)

Emma Stone

Videók (2)

 
Clay44   2023. 05. 08.

legújabb vélemény

0
Nagy kedvenc

Ultra nagy f*szság de imádom, mindenképpen nézzétek meg :D

 
BRANTON   2022. 07. 12.

a nap véleménye

3
Hogyan forgassuk ki a zombihorrorokat?

Ruben Fleischer rendező neve hallatán, nekem mindig a Zombieland jut eszembe. Sokaknak talán a Venom, vagy éppen a nemrégiben bemutatott Uncharted. 2009-ben Fleischer megrendezte Zombieland című filmjét, melyet első megtekintéskor azon nyomban megsze... teljes kritika»

 
indingo   2016. 02. 18.

2

Elég jó film, annak ellenére hogy már a csapból is folyó zombik állnak a középpontjában. Woody Harrelson sütimániája már-már beteges. Bill Murray-nek nem sok szerep jutott. :)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 11.

0

Woody Harrelson jól hozza a karakterét. Nem igazán szeretem a zombis paródiákat, de ezt nagyon jól eltalálták. Mióta láttam azóta várom, mert simán jöhetne a 2. része, de mindhiába. Billnek kicsit több szerepet adtam volna, ezért is köszi Jesse Eisenberg:D

 
JRD   2022. 03. 09.

1
Zombibi...

Jópofa történet a maga amorf módján. Legszívesebb 3,5 *-ot adnék. (A 3 csillagot nem igazán érzem jogosnak a filmmel kapcsolatban, ahogyan a 4 csillagot sem.) Szórakoztató, van benne szerethető humor és végre a főhős nem egy szipi-szupi hős, hanem egy igazán -a gyávaságát felvállaló- nyúlbéla. Persze a történet többi főszereplőjének helyén van a "töke", de pont Colombus bárgyú nyúlbélasága miatt bírtam a filmet. Természetsen Woody Harrelson karaktere is nagyon ott volt. Valahogy erre a szerepre csak őt tudtam elképzelni, és be is vált. (Számomra ő az a bizonyos színész, aki mellé mindig teszek gondolatban egy kérdőjelet. Különösebben nem szimpatikus, és mégis mindig el tudja érni, hogy a szerepeiben imádjam.) Egy biztos! A Zombieland (akár az 1 akár a 2) eltér a szokványos zombi filmektől, de nem annyira, hogy egy nagyon nagy idióta másfél órát kapjunk. Remek szórakozás csak úgy, bármikor. Mert attól függetlenül, hogy nem a mozivilág legnagyobb remeke, simán többször is meg lehet nézni. Szóval! Zombirajongók, filmre fel és jó szórakozást!

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

1

Szerintem Jó film. Van stílusa, van hangulata, a szereplők teljesen eltaláltak, van sötét humor. Ez az a fajta amiből nyugodtan jöhet második rész. 10/8

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 01. 30.

0
A zombireneszánsz szülöttje

Emlékszem, a 2000-es évek elején óriási reneszánszát élte a zombifilmes zsáner (28 nappal később, Holtak hajnala-remake, Romero újabb Holtak-trilógiája, valamint a Haláli hullák hajnala és még sorolhatnám), amelynek bűvkörébe a Zombieland is beletart... teljes kritika»

A film összbevétele 102 391 540 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. részben mind a négy főszereplő, azaz Jesse Eisenberg (Columbus), Emma Stone (Wichita), Woody Harrelson (Tallahassee) és Abigail Breslin (Little Rock) is visszatér.

(gyorfigyuri10)
 

Az Egyesült Államokban 2019. október 11-én debütált a mozikban.

(gyorfigyuri10)
 

A film költségvetése 23,6 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 102,4 millió USD.

(czerik)
 

Bár Woody Harrelson karaktere már-már megszállottan rajong a Twinkie-ért, a színész valójában vegán, s nem eszik Twinkie-t (amely egyébként tojást és marhahúst is tartalmaz). A filmbéli jelenetekben ezért egy olyan változatot használtak, amely kukoricalisztből készült.

(ArpiHajdu és Réci)