Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
71
Vélemények
29
Képek
2
Videók
Zombieland
 
Syracuse   2019. 12. 24.

legújabb vélemény

Imádom, igazából ezóta gondolom azt, hogy zombis filmből csak vígjátékot kellene csinálni. Persze, aztán láttam a REC-et, ami megint egy teljesen külön kategória. Na de lényeg a lényeg, hogy ezt szerintem mindenki imádni fogja, aki csak egy kicsit is szereti a fekete humort és a horrort.

 
indingo   2016. 02. 18.

Elég jó film, annak ellenére hogy már a csapból is folyó zombik állnak a középpontjában. Woody Harrelson sütimániája már-már beteges. Bill Murray-nek nem sok szerep jutott. :)


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 11.

Woody Harrelson jól hozza a karakterét. Nem igazán szeretem a zombis paródiákat, de ezt nagyon jól eltalálták. Mióta láttam azóta várom, mert simán jöhetne a 2. része, de mindhiába. Billnek kicsit több szerepet adtam volna, ezért is köszi Jesse Eisenberg:D

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 01. 30.

A zombireneszánsz szülöttje

Emlékszem, a 2000-es évek elején óriási reneszánszát élte a zombifilmes zsáner (28 nappal később, Holtak hajnala-remake, Romero újabb Holtak-trilógiája, valamint a Haláli hullák hajnala és még sorolhatnám), amelynek bűvkörébe a Zombieland is beletartozott. Mivel én nem igazán rajongok ezekért az alkotásokért, így csak elvétve nézek zombifilmeket, aztán mindig rájövök, hogy néhányukban több van, mint ami elsőre látszik. Látván tehát a szóban forgó filmet, s olvasván egy-két kritikát, véleményt szembetűnő, hogy mennyire a Haláli hullák hajnala köpönyegéből bújt ki a film. Ettől függetlenül azt kell mondanom, hogy Ruben Fleischer filmje egyáltalán nem rossz, sőt, kimondottan szórakoztató. Jól ö... több»

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Zseniális páros, vicces történet. Kevés vígjáték van, amit 1-nél többször meg tudok nézni. Ez azok közé tartozik. Legjobb rész Bill Murray háza. :)

A film összbevétele 102 391 540 dollár volt (imdb.com).

 

A 2.részben ráadásul mind a négy főszereplő, azaz Jesse Eisenberg (Columbus), Emma Stone (Wichita), Woody Harrelson (Tallahassee) és Abigail Breslin (Little Rock) is visszatér.

(thedarkman99)
 

A Zombieland 2 az Egyesült Államokban 2019. október 11-én fog debütálni a mozikban.

(thedarkman99)
 

A film költségvetése 23,6 millió USD.

(czerik)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.