Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
84%

Zombieland (2009)

Zombieland
Filmadatlap
 
27
Szereplők
78
Vélemények
29
Képek
2
Videók
 
Érdeklődő   2021. 01. 04.

legújabb vélemény

0
Vígjáték?

Nos, nehéz leírást adni egy olyan mozgóképről, amit majdnem mindenki jónak értékelt. Már a felénél nagyon gondolkodtam, hogy ez lesz a második film, amit nem bírok tovább nézni, de hogy nem tettem meg ezt, az az előttem szólóknak köszönhető. Szóval, visszatérve a leíráshoz, a mozgókép egy olyan világban játszódik, ahol az emberek egy fertőzés következtében emberhúsra szomjaznak. Ebben a veszedelemben próbál életben maradni egy fiú, egy középkorú férfi és két csajszi. A fő mondanivaló a történetben a szereplők egymásra hagyatottsága, de semmi több. Megbántam, hogy rászántam ezt másfél órát. Aki egy vicces, mosolygós kikapcsolódásra vágyik, nem ez lesz élete legmaradandóbb alkotása.

 
indingo   2016. 02. 18.

1

Elég jó film, annak ellenére hogy már a csapból is folyó zombik állnak a középpontjában. Woody Harrelson sütimániája már-már beteges. Bill Murray-nek nem sok szerep jutott. :)


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 11.

0

Woody Harrelson jól hozza a karakterét. Nem igazán szeretem a zombis paródiákat, de ezt nagyon jól eltalálták. Mióta láttam azóta várom, mert simán jöhetne a 2. része, de mindhiába. Billnek kicsit több szerepet adtam volna, ezért is köszi Jesse Eisenberg:D

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 01. 30.

0
A zombireneszánsz szülöttje

Emlékszem, a 2000-es évek elején óriási reneszánszát élte a zombifilmes zsáner (28 nappal később, Holtak hajnala-remake, Romero újabb Holtak-trilógiája, valamint a Haláli hullák hajnala és még sorolhatnám), amelynek bűvkörébe a Zombieland is beletart... teljes kritika»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

1

Szerintem Jó film. Van stílusa, van hangulata, a szereplők teljesen eltaláltak, van sötét humor. Ez az a fajta amiből nyugodtan jöhet második rész. 10/8

 
Deku   2017. 07. 23.

0

Nagyszerű zombi filmes paródia lett. A humor végig jelen van a filmben viszont nem rontották el a horror részét sem és itt-ott elég jól elhiteti, hogy zombis filmmel van dolgunk.

 
Lamboh   2017. 10. 14.

0

Baromi jó vígjáték, röhejesen jó karakterekkel és cselekménnyel. Sokszor láttam már, és még sokszor fogom is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Galéria (29)

Videók (2)

A film összbevétele 102 391 540 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. részben mind a négy főszereplő, azaz Jesse Eisenberg (Columbus), Emma Stone (Wichita), Woody Harrelson (Tallahassee) és Abigail Breslin (Little Rock) is visszatér.

(gyorfigyuri10)
 

Az Egyesült Államokban 2019. október 11-én debütált a mozikban.

(gyorfigyuri10)
 

A film költségvetése 23,6 millió USD.

(czerik)
 

A film összbevétele 102,4 millió USD.

(czerik)
 

Bár Woody Harrelson karaktere már-már megszállottan rajong a Twinkie-ért, a színész valójában vegán, s nem eszik Twinkie-t (amely egyébként tojást és marhahúst is tartalmaz). A filmbéli jelenetekben ezért egy olyan változatot használtak, amely kukoricalisztből készült.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Wichita szerepét Evan Rachel Wood és Megan Fox is visszamondta, mielőtt még Emma Stone megkapta volna.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmbéli vidámpark jelenetet a Valdostában (Georgia állam) található Wild Adventures Theme Parkban vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az Abigail Breslin és Woody Harrelson közti párbeszéd Hannah Montanáról teljes egészében improvizáció volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A rendezői posztra megkeresték John Carpentert is, ám ő nemet mondott a lehetőségre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Colombus szerepét eredetileg Jamie Bell játszotta volna, ám ő nem tudta vállalni. Ezután Taylor Lautnert nézték ki a szerepre, ám végül ő is nemet mondott egyéb elfoglaltságai miatt.

(ArpiHajdu és Réci)