Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
69
Vélemények
29
Képek
2
Videók
 
indingo   2016. 02. 18.

Elég jó film, annak ellenére hogy már a csapból is folyó zombik állnak a középpontjában. Woody Harrelson sütimániája már-már beteges. Bill Murray-nek nem sok szerep jutott. :)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 11.

Woody Harrelson jól hozza a karakterét. Nem igazán szeretem a zombis paródiákat, de ezt nagyon jól eltalálták. Mióta láttam azóta várom, mert simán jöhetne a 2. része, de mindhiába. Billnek kicsit több szerepet adtam volna, ezért is köszi Jesse Eisenberg:D


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 01. 30.

Emlékszem, a 2000-es évek elején óriási reneszánszát élte a zombifilmes zsáner (28 nappal később, Holtak hajnala-remake, Romero újabb Holtak-trilógiája, valamint a Haláli hullák hajnala és még sorolhatnám), amelynek bűvkörébe a Zombieland is beletartozott. Mivel én nem igazán rajongok ezekért az alkotásokért, így csak elvétve nézek zombifilmeket, aztán mindig rájövök, hogy néhányukban több van, mint ami elsőre látszik. Látván tehát a szóban forgó filmet, s olvasván egy-két kritikát, véleményt szembetűnő, hogy mennyire a Haláli hullák hajnala köpönyegéből bújt ki a film. Ettől függetlenül azt kell mondanom, hogy Ruben Fleischer filmje egyáltalán nem rossz, sőt, kimondottan szórakoztató. Jól ötvözi a zombiapokalipszis adta kereteket a vígjáték különböző elemeivel, karakterei szerethetőek (A macsó Woody Harrelson és a szende szűz Jesse Eisenberg remek párosítás, de ugyancsak nagyszerű látni Emma Stone-t is, mint akcióbige), miközben megy a zombik aprítása válogatott módon. Vizuális megoldások egészen elképesztőek egy elsőfilmes rendezőtől (gondolok itt a szabályok felvillantására), de a legjobb pillanata a filmnek kétségkívül a Bill Murray házában játszódó jelenetsor. Murray-t amúgy is mindig jó látni egy filmben, hát még akkor, amikor önmagát játssza (és ne feledjük: itt tudtuk meg, hogy megbánta a Garfieldot). A film pörgős, vicces, szerethető, persze nem tökéletes (gondoljunk már bele: ki akar egy zombikkal hemzsegő városban épp egy vidámparkba menni, még ha az is volt gyerekkori álmainak netovábbja?), de a fő célját eléri: szórakoztató és kikapcsolódást nyújtó szűk másfél órát ad. Kell ennél több egy ilyen fajta filmtől? Aligha.

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Szerintem Jó film. Van stílusa, van hangulata, a szereplők teljesen eltaláltak, van sötét humor. Ez az a fajta amiből nyugodtan jöhet második rész. 10/8

 
Deku   2017. 07. 23.

Nagyszerű zombi filmes paródia lett. A humor végig jelen van a filmben viszont nem rontották el a horror részét sem és itt-ott elég jól elhiteti, hogy zombis filmmel van dolgunk.

 

A 2.részben ráadásul mind a négy főszereplő, azaz Jesse Eisenberg (Columbus), Emma Stone (Wichita), Woody Harrelson (Tallahassee) és Abigail Breslin (Little Rock) is visszatér.

(thedarkman99)
 

A Zombieland 2 az Egyesült Államokban 2019. október 11-én fog debütálni a mozikban.

(thedarkman99)
 

A film költségvetése 23,6 millió USD.

(czerik)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.